Det utroligste har skjedd

I går kveld etter at jeg kom hjem fra forestillingen til noen venninner av meg, var jeg så sulten at jeg bestemte meg for å steke meg en pizza. Alt gikk helt som vanlig; Inn i ovnen, ut av ovnen, spise uten å søle, men SÅ! Ketchup er varmt dere! Det landet en liten ketchup flekk på leppa mi. Jeg merket ikke at den var så varm egentlig, men da jeg var ferdig merket jeg at leppa mi gjorde vondt akkurat der ketchupen hadde vært. Jeg gikk for å se meg i speilet, og hva ser jeg der? Jo, ei VANNBLEMME på leppa mi! Ikke bare er det noe av det mest utrolige jeg har opplevd, men det gjør kjempevondt og!
Jeg tenkte jeg skulle stikke hull på den i dag, men det hadde den allerede klart å gjort mens jeg sov, men den er likevel ikke bedre! Det ligner på herpes (tror jeg...)

p4240005
Flotte morgentryne! Men ja, nede til høyre på leppa...Der det er litt rødt og skinnende... Der ja...


Hvorfor skulle dette skje akkurat i dag?! Jeg blir jo RUSS i dag! Jeg og klassen min skal være underholdning på Venstres landsstyremøte i dag! Det er russedåp i dag, og jeg skal bade! Det er kickoff-kro!
Dette er ingen kvisekrise, kvisekriser kan man dekke til, men dette... Den bare ligger som en halv oppblåst ballong på leppa mi :( Også svir det...
Typisk! Men nå skal jeg stelle meg før jeg stikker inn til byen for å bli til Den Gode Feen på landsstyremøtet. Tror jeg stikker inn på apoteket for å få noe for leppa mi i samme slengen!!!

2 kommentarer

<3 Emilie Pedersen

29.12.2010 kl.04:09

har noe likt, hva var dt?

Miriam

29.12.2010 kl.16:59

Emilie Pedersen: Viste seg at det bare var en vannblemme :P

Skriv en ny kommentar

hits