Hva skal jeg gjøre i dag?

Jo, det er ikke stor lite... Først skal jeg støvsuge og vaske. Kjedelig...
Så skal jeg rydde rommet mitt. Etter mammas masing så klart. Rommet mitt kan se ut som et helvete, men takler ikke rot andre steder i huset :-P Jeg er rar sånn. Deretter skal jeg klippe gresset. Heldige meg som verken har allergi eller vondt i armer som faktisk klarer å utføre slikt arbeid.
Videre må jeg skrive omtrent et helt foredrag om noe det finnes svært lite informasjon om; Teaterscenen fra modernismens gjennombrudd til i dag. Det skal være kreativt og i mitt hode står det heeelt stille! Så, help anyone?
Også skal jeg muligens spise lunsj/middag med Hege på Pizzabakeren i dag. De hadde tilbud i går, og jeg tror det er siste dagen i dag! Det må vi få med oss! Etterpå skal vi treffe klassen og ta oss av noen russeknuter. Her blir det spising av eget russekort,  bamsemumsgomling og cornflakes med cider! Skjønner ikke hvorfor folk synes det høres så ekkelt ut. Jeg mener, cornflakes uten noe er godt, cider alene er godt, da må det vel være godt sammen? Melk liker jeg ikke så da burde jeg egentlig like cidercornflakes bedre, eller hva?  :-P

2 kommentarer

Andrea www.heianna.blogg.no

26.04.2009 kl.10:19

Så flink du er:D Jeg skal også gjøre husarbeid. "JIPPI"Og oppussing.. Sukk

Jannickehustad

26.04.2009 kl.10:21

Cidercornflakes, det hørtes jo .. spennende ut, fortell om du smaker det ;p hehe :-)

Skriv en ny kommentar

hits