Vannkrig og superforedrag!

Nye folk blir omtalt i denne bloggen! :-D

I dag har jeg hatt fagdag i TiP (teater i perspektiv). Jeg trodde jeg lå skikkelig dårlig an, men da jeg kom på skolen fant jeg ut at det var flere som ikke hadde gjort noen ting! Heldigvis hadde jeg lest det meste av hva jeg trengte og brukte dagen på å forbedre powerpointen min og tilførte mer informasjon om alle punktene jeg hadde. Jeg hadde valgt å ha det som foredrag. Jeg er nettopp ferdig og det gikk i superspeed! Jeg hadde øvd for meg selv, og babla i raskt tempo. Det gikk ikke særlig mye saktere under selve foredraget.

Foredraget ble framført inne på et lite musikkrom. En elev, en lærer, ett kamera...

Vart du skræmt no?! Haha, det var faktisk slik det var, men jeg bablet hele tiden... og det var det de skulle filme, ikke noe annet :-P

Men mer seinere! Nå skal jeg gå!

Da var jeg tilbake. Jeg ble kalt ut til gresset utenfor skolen der jeg fant Henriette og Helga i full gang med å spise to liter is på 20 sekunder. For Henriette gikk det ikke så bra, men Helga klarte det! Jeg var mektig imponert.

Jeg ble med Silje på Kiwi for å kjøpe mat til seinere på dagen, og denne gangen fikk jeg en grønn slange i slangeisen! Det var spennende det!
Men nå hopper jeg litt i tid egentlig! Jeg var nemlig på Kiwi tidligere på dagen også. Den gangen med Caroline, Reidun og Therese. Reidun og Caroline skulle ta sjokolademelkknuta, men det var bare Reidun som klarte den, med ti sekunders margin vel og merke! På vei tilbake til skolen skulle vi innom barnehagen for å dele ut karameller. Men visste dere at den knuten er nesten umulig i og med at de fleste barnehager i Norge er sukkerfrie?
Jeg røper det ikke, men Therese og Reidun fant en løsning på det, og de fikk knuta. Flinke jenter!

Da vi kom tilbake til skolen herjet russen og jeg ville være med! Uheldigvis hadde læreren stengt klasserommet der jeg hadde vannflaska mi, så istedenfor å kaste vann på førsteklassingene tok jeg like gjerne Kindereggknuta. Men jeg spiste tre egg på 5 minutter. Kunne jo ikke la det siste egget ikke få være med på leken! Da sjokoladen var vel nede og figurene bygget spaserte jeg mot vannkrigen mellom russen og førstisene! Og jeg må jo nesten lure... Hvis førstisene vet at vi står klare til å kaste vann på dem på utsiden av skolen, hva er det som får dem til å springe ut? Det må de nesten svare på, for jeg ha'kke peiling!
Noe som var gøy å se var all sminken som rant. Nå vet vi hvem som hvertfall kommer til å slite med russe ;-)

Etter at vi kom tilbake fra Kiwi, jeg og Silje, var musikkfolket og kommet ut. De koste seg i sola og vi joina! Det var fantastisk herlig vær ute! Får ikke du og kjempelyst på frukt og å spise sunt med en gang sola skinner? Det gjør jeg og det var akkurat det jeg gjorde og! Banan og mini gulrøtter! MMMMM!!!

Ute på plenen venta vi på at resten av dagen skulle gå sin gang. Musikkfolket skulle se på vår gjennomkjøring av avslutningstykket vårt, som btw aldri har hatt så lite energi under en forestilling som akkurat den gangen! Beklager det folkens. Blir mye bedre på premieren (håper jeg). Ute ble vi sittende og vente. Jeg prøvde å dra i gang oppvarmingsleker, men lite energi hos folket, så jeg gikk heller bort til Andrea, Steinhard og King Mong som satt på sin egen lille gras(i rauå)-flekk (okey, intern humor der, men det får du bare tåle). Der ble jeg og King Mong enige om å slå Andrea sin vinkorkrekord (drikke en flaske vin på 1 time) på 50 minutter når vi skal på blåtur. Har dere troen på meg folkens?

Etter skolen satt jeg på med Malin inn til byen i hennes kule, lyseblå minibil som lagde noen rare lyder i dag...hmmm...
Jeg, Marte og Silje gikk innover mot bykjernen der vi traff på Andrea og Steinhard. Vi kom til enighet om at vi måtte kjefte på en statue skikkelig, for alle andre russ gjorde det så dårlig. Silje, Andrea og meg gikk løs på statuen av gutten som mater ender ved Breiavannet. Stakkars gutt (og ender). De fikk gjennomgå litt (men til gjengjeld hadde de masse ekle greier på seg som Andrea var så uheldig å få på seg).

Etter 5 minutter med kjefting mista Silje bussen sin, Marte dro til Veslefrikk og jeg og Andrea fortsatte ferden inn mot bykjerna. Jeg måtte på Hennes for å kjøpe deilige beige klær som kler hudtonen min så utrolig godt at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg når jeg ser mitt eget speilbilde! Heldigvis var det bare kostymet til Popsongar jeg kjøpte (som alle burde komme å se på i Sandnes Kulturhus 7. mai kl. 1900!). Etterpå gikk vi og spiste på Kult. og stakk hjem til henne for å se jentesex på Paradise Hotel.

Og nå ligger jeg her, trist og lei fordi jeg ikke har noen bilder å legge ut. Grunn nr. 1: Jeg hadde ikke med kameraet i dag. Grunn nr. 2: Minnekortet/Laptopen vil enda ikke registrere at kortet er i, så jeg får ikke lagt inn bildene. Høres ut som jeg må en tur på Elkjøp eller noe...Med mindre jeg får et nytt kamera til bursdagen min... Ja...Mamma og pappa hadde ikke peiling på hva de skulle kjøpe til meg, men på søndag sa jeg til pappa at jeg både mangler ledning og at minnekortet klikker. Og på mandag sa mamma at hun visste hva jeg får til bursdagen min. Finnes det noen logikk i det?

Jaja, knuter jeg har tenkt å ta på Blåturen:

Være våken i 24 timer i strekk
Konsumeren en flaske vin på 1 time (Vinkork)
Muligens plante 10 trær

Og på søndag tror jeg at jeg tar turen opp til Preikestolen i russebuksa! Sporty russ!

- Stretch!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits