Blåtur med russen (turen)!

Det var duket for den årlige blåturen for russen i Rogaland. Bilen jeg var i hadde Caroline som sjåfør, meg som kartleser/rebusløser og Evi, Silje og Kristine som baksetehengere.
p4300070Vi kjørte mot Forus Travbane. Vi syntes at innkjørselen var vanskelig å finne, så vi tok like gjerne å kjørte rundt hele banen en gang :) Vi kom cruisende inn med Aquas "Candyman" strømmende ut av høytalerne! Vi ble bil nr. 150, kalte oss for "Boobsquad" og mottoet var "Heng og sleng, pupper i fleng". Meget originalt, ikke sant? Men vi hadde faktisk de største, mellomste og minste puppene i klassen i den bilen, så egentlig passa det oss bra :)

Etter å ha stått å venta lenge begynte vi å kjøre. Første stopp var trafikkstasjonen. Vi hadde allerede drukket litt da vi kom til første post (utenom sjåføren så klart), og vi kjørte rett til Tvedt senteret for å finne toalettet. Til min fortvilelse var begge doene opptatt, og jeg presterte å si "Neeeeeeei!" relativt høyt og grettent inne på jentedoen. To sekunder senere hører vi "Hallo!" med en velkjent stemme fra den ene båsen, og den andre båsens dør åpnes forsiktig på gløtt, før den raskt lukkes igjen. Stemmen var Ingunns og døras åpner var Andrea (to fra den andre klassebilen vår (vi var 3 klassebiler)). Vi holdt på å le oss ihjel. Men ingen tid å miste! Vi skulle til kongeplassen Ålgård!

Men først en detour! Kristine hadde ikke på eller med seg russebuksa si! Russens blåtur uten russebukse var rett og slett uhørt, så vi kjørte for å hente den. Vel avgårde igjen fant vi ut at det var kø på motorveien så vi tok småveiene.
På Ålgård skulle vi sette navn på 12 bilder av kjente personer og videre gikk turen til glattkjøringsbanen. Der var det fine hendelser. Vi kjørte (kjørte og kjørte, krøp) opp bakken til bane 3. Tett i tett med biler sto i svingen. Køen beveget på seg. Caroline tenker "Bakkestart" og før vi vet ordet av det, har hun satt giret i revers og bakker nesten i bilen bak oss. Heldigvis ble ingen skadde, og de bak oss tok det med relativt godt humør.
Da vi nesten var vår tur, så vi at flere jenter i "Non Stop"-bilen prøvde å få opp panseret. Før vi visste ordet av det kom det en røyksky fra bilen. Den hadde kokt over. Haha :-P
p4300074


Turen gikk så til Vikeså, der vi traff på Per Sigmund (en lærer på skolen) og slo av en prat med han, før vi tok turen opp mot Byrkjedal og Caroline avla en promilletest og besto med flyvende farger!
Vi fortsatte mot Byrkjedal og der kom vi til en fotoshoot! Vi tok et kongebilde, hoppet inn i bilen og kjørte med godt humør mot Gjesdal Fabrikk. Men det gode humøret skulle ikke vare lenge. Rett etter svingen hadde en av bilene krasjet med en tunnelåpning som ikke var i bruk. Vi kontaktet bilen til Miriam og advarte dem. Malin og de var foran oss, og vi fikk senere vite at de var den andre bilen bak de som krasjet. Vi fikk også vite at to andre russebiler hadde krasjet, men det var ikke store materielle skader. Alle i de tre bilene som krasjet hadde ingen alvorlige skader.

Vi kjørte mot neste post som viste seg å komme litt uheldig på for noen. Du har sikkert prøvd det selv. Den "bilen" med fire seter de har i førstehjelpshallen og på glattkjøringsbanen som de setter på 8 km/t eller noe sånt som skal forestille et krasj var på denne posten. Jeg vet at det var flere som ikke ønsket å gjennomføre det.
p4300075
Andre syntes det var en fin tisseplass

Neste oppgave førte oss ut på villspor. Du kommer til et T-kryss der du tar til høyre også kommer det et til der du skal til venstre mot Sandnes. I det første T-krysset sto det Sandnes til venstre og vi kjørte den veien. Etter en stund traff vi på en russebil som kjørte motsatt vei fra oss. Vi begynte å le av at de sikkert hadde kjørt feil... Etter en stund fant vi ut at vi og kjørte i feil retning. Vi svingte inn til siden av veien. Vi måtte på do, men denne gangen bestemte vi oss for å ringe på hos noen og spørre om å låne. Jeg, Silje og, Evi sprang ned mot nærmeste hus og følte oss veldig dumme da vi sa at vi hadde kjørt oss bort og ønsket å låne toalettet. Hun slapp oss inn og de viste oss hvordan vi skulle komme oss på rett kjøl. Etter mange takker og bukker hoppet vi i bilen og kjørte veien han hadde pekt ut for oss. Der traff vi på alle de russebilene som hadde kjørt rett. En etter en, på rekke og rad kjørte de mot oss. Fy, så dumme vi følte oss. Vel framme ved destinasjonen, slo vi oss sammen med The Cocks fra Haugesund. Oppgaven var å bruke klærne våre til å lage så lang lenke som mulig på 20 sekunder. Kan tro vi ble glad når en av guttene kom ut av bilen iført sokker og boxer.

Siste destinasjon var ved Lutsivannet. Vi parkerte og prøvde å finne en god grillplass.

Resten følger i neste innlegg som kommer utover dagen :)

Én kommentar

Silje

01.05.2009 kl.13:24

aah, gleder meg allerede til å bli russ x p

Skriv en ny kommentar

hits