Er det mulig?

Nå er jeg skikkelig skuffa over meg selv. Jeg skal legge bankkortet mitt igjen hjemme og bare bruke kontanter fra nå av! Jeg visste jeg kom til å oppleve det en gang, men ikke så massivt som dette. Londonturen er jo med på det, men hvis jeg ser bort i fra de pengene jeg brukte der, er det likevel nedslående hvor mye penger jeg har brukt den siste måneden!
I går klarte jeg ikke betale med kortet mitt. Heller ikke ta ut penger. Jeg kjente at jeg ble nervøs. Jeg pleier alltid å ha en del penger på brukskontoen min til nødstillfeller.

Jeg har alltid sagt at jeg kan legge ut, og tenker alltid at jeg har penger til å unne meg ditt og datt, for jeg har jo nødpengene på kontoen og, så den blir jo aldri tom. Vel, nå var det på tide å oppleve det. På en måned har jeg brukt mer enn det jeg kommer til å få i lån/stipend hver måned til høsten! Og hvorfor gjør jeg det nå rett før russetiden når jeg trenger nødpengene så sårt?! Jeg har bare brukt det på tull. Mat, drikke, sjokolade... Pengene bare forsvinner! Og nå har jeg blitt brent.

Fra nå av; Sjekke kontoen jevnlig (hvertfall jevnligere enn jeg har gjort denne måneden!) og bare betale med kontanter (med mindre det er et nødstilfelle). Jeg er blitt så vant med å betale med kort, så jeg glemmer at jeg faktisk har råd til de små beløpene i mynter.

Herregud, Miriam. Skjerp deg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits