Dårlig russ, god venn

I dag har jeg vært en dårlig russ. Har måttet gå med kostyme hele skoledagen, så buksa har ikke fått sin rette oppmerksomhet. Jeg har heller ikke gjort noen knuter i dag.

Planen i dag var at jeg og Evi skulle bli igjen etter skolen og skrive drama og samfunn oppgaven vår før vi skulle se på Sparebank 1 SR-Bank Sandnes pris/stipendutdelingskonsert (ja, så langt var det faktisk). Skjedde det?

Nei, ikke akkurat. Åpna ikke laptopen, tok den ikke ut av veska en gang! Apropos noe som ikke ble tatt ut av veska mi: Jeg har mista favorittskjerfet mitt som jeg kjøpte på Zara i London! Jeg la det i veska mi i går, og da jeg kom hjem var det borte! Det må ha forsvunnet på skolen! Kan nesten ikke vente til jeg kommer der for å lete i morgen! Elsker det skjerfet! Og for en som elsker skjerf generelt er det ekstra vanskelig når man ikke finner favoritten av bunchen...

Uansett, jeg og Evi gikk heller for å spise på Sandnes Brygge med Silje. Nam nam, burger, habbis, buggah (og bacon!)!
Vi er så flinke og støtter våre musikkvenner når de har konserter (mye oftere enn det de gjør). Hvorfor er det sånn at dans og musikkforestillinger det er universelt og alle vil se det, men drama, som kan gi folk så mye mer, blir nedprioritert og undervurdert i kulturen? Det føles hvertfall sånn. Det er ofte når skolen har hatt Nærværkonserter og andre innsamlingskonserter at musikk og dans er representert, men ikke drama. God applaus til Venstre som ville ha oss som underholdning på landsstyremøtet deres!

Så hvis dere vil se ekte skoledrama med tolking og stilige effekter ved hjelp av vending på hode og fokusering (kanskje får vi en lampe til å sveve i løse lufta?), så kom og se på POPSONGAR TORSDAG KL. 1900 I SANDNES KULTURHUS! Bruk kulturkortet og du vil få billetten for 50-lappen :-)

Jeg ble veldig positivt overraska over to stykker under konserten. Christer, min kjære venn, jeg har hørt deg synge før, men ikke sånn som dette. Haka mi var nede på gulvet på den første "of the World"-en din! Det syntes både jeg og Evi :-) 
Og Sindre, prisvinneren, synger mye bedre live enn innspilt :-P To herlige overraskelser. Jeg visste jo at de kunne synge begge to, men ikke sånn som det.

En annen ting som var ganske morsomt, og som vi koste oss masse med var uttrykkene til de som sang i koret. Ikke alle var like interessante, men nok en gang går førstepremien til Christer som hadde holdningen til en soldat og et utrolig alvorlig ansiktsuttrykk. Preben så ut som han var fortvila og hadde det vondt :-/
Og Ingvild, hun må være den gladeste sangeren jeg noensinne har sett! Kjempeherlig å se på.

Lite russeoppdateringer denne gangen, men jeg var en dårlig russ i dag og en støttende venn (selv om jeg fniste en del under forestillingen).
Og ikke nok med det folkens! Jeg traff gamle læreren min i Sandnes Kulturhus. Det var smårart :-P

Jaja, over og ut! Sov godt :-)

-Stretch

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits