Forestilling og sommerfugler

Forestillingen er over, og jeg er kjempefornøyd. Tror aldri jeg har glemt så mye på en generalprøve som jeg klarte å prestere i dag. Tror det var drikken som distraherte meg (og gjorde meg kvalm). Vi hadde nemlig aldri prøvd å spille med drikke i glassene, så da jeg først hadde "rødvin" (uutblandet husholdningssaft) i glasset mitt, glemte jeg de fleste handlingene jeg skulle gjøre.
Men forestillingen fikk god respons. Stående applaus selv om ingen egentlig skjønte handlinga. Takk :-)

Etterpå var vi en gjeng på Sandnes Brygge for å feire premieren. Det var kjempekoselig. Mye latter, mimring og dessverre litt baksnakking. Men slikt er vanskelig å unngå når det er alt for mange jenter på en plass.
Søte Liv Jorunn kjørte meg hjem og her sitter jeg...Smålig beruset og med sommerfugler i magen som bare venter på å slippe fri i Kongeparken i morgen!

Jeg gleder meg så sykt! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Det er tross alt min og Malins "bursdagsfest" og vi sier ikke nei til gaver alle varianter.
Wow, det er faktisk bare 3 dager til jeg avslutter mitt 18. år og går inn i mitt 19. Jeg er snart skikkelig voksen. Og til høsten flytter jeg mest sannsynlig til Oslo. Stor jente er jeg blitt.

Og i dag gjorde jeg en knute! Jeg og Hege lagde frokost til en av lærerne våre. Jordbær, yoghurt, pizzabolle, eple og appelsinjuice, pent dandert på tallerkenen. Jeg hadde blitt fornøyd da :)

Men som sagt. Jeg skal slippe sommerfuglene fri i Kongeparken og da blir det ingen mulighet for meg å oppdatere bloggen min (har ikke internett på mobilen :/)

Ha en fantastisk helg (men neppe bedre enn min)!

-Stretch!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits