Landstreff i Kongeparken!

Kongeparken... Hva skal jeg si? En ting er sikkert! Det gikk alt for fort. Jeg er ikke den eneste som synes det. Kunne gjerne tenkt meg en hel uke på landstreffet eller en helg til!

(I frykt for å miste kameraet har jeg ingen bilder fra selve Kongeparken)

Vi hadde forestilling i Sandnes Kulturhus før vi dro ut til Kongeparken. Det vi ikke visste var at vi fikk et lite frampek fra publikum (9. klassinger). En av dem blåste opp en kondom og sendte den gjennom salen. Vi kom til å få se mange av de i løpet av helgen. Ballonger viser seg å være en hit uansett alder, uansett form.

Etter forestillingen var over, ryddingen var unnagjort, handling og et McDonalds måltid i magen, kjørte Einar, meg, Madeleine og Miriam (hosten vår for helgen) ut til Ålgård.
Kl. 15 hadde alle en drikke i hånda og vorshet kunne begynne. Jeg satt der og tenkte at dette er starten på den beste helgen i mitt liv. Og jeg må si at mine fornemmelser var ganske nøyaktige.

p5080006
Meg og Miriam koser oss med ølskumEn venn av meg og Miriam fra Bergen skulle også på Landstreffet og han valgte å komme innom vorshet vårt. På vei ned mot bussholdeplassen (for å hente han) traff jeg og Malin på en god del av danserne fra skolen. Enkelte litt mer brisne enn andre :P
Inni busskuret gjemte Chris seg og vi tok han med opp de lange bakkene til Miriams hus i alt for høy hastighet.
Jeg kan ikke noe for det, jeg går fort til vanlig, så jeg klarer ikke stoppe meg selv før jeg puster og peser som om jeg nettopp har sprunget et tredagers maraton.
Vel hjemme hos Miriam igjen ble det mer drikking, puppeklåing/måling, katten Tom, bukseskriving og sleping på gulvet ><
Big Bang konserten fikk jeg ikke meg meg, noe som egentlig var litt trist, men som dere kanskje har merket, overlevde jeg :-)

p5080029
Einar med TomDa vi endelig skulle ta turen ned mot Kongeparken (som bare tar 15 minutter på gå) begynte det å regne...Masse (visst nok. Av en eller annen grunn fikk ikke jeg dette med meg. Jeg hadde ikke hatt noen problemer med å gå ned i det været som var da). Akkurat da taxien kom sluttet regnet, men alle hoppet inn likevel. 
Så var det å finne køen der vi fikk landstreffarmbåndene våre. Men jeg måtte på do. Hva er vel da bedre enn å gå i buskene bak et gjerde. For å komme meg dit måtte jeg klatre opp en skråning og ned skråningen på andre siden av gjerdet. Ikke en god idé når alkoholen akkurat har begynt å virke. Og det viste seg at gjerdet var nymalt. Nymalt i regn... Smart...

Etter at armbåndene var på plass og blærene var tømt utforsket vi treffet. Store deler av kvelden gikk til at Chris viste hvor mange flere folk han kjente i parken enn meg. Hvordan i all verden klarte det å komme så mange bergensere til Kongeparken? Han traff sikkert 30 stykker på den tida jeg traff 4 kjente. Flaout... Vi tenkte også at vi skulle få med os Busta Rhymes-konserten, men der var det en grusomt lang kø så det ble heller dansing og Benny Benassi på oss.
Så kom regnet og vi stakk hjem.

Dag 2, 09.05: Malin sin bursdag

Dusj... Vet du hvor herlig det var med en dusj? Stakkars de som ikke hadde det av de som var i Kongeparken. Det var virkelig luksus :-) Og etter litt mat tenkte vi at vi skulle stikke til Kongeparken for å se Raske Menn. Men så får jeg en telefon fra Silje. Søstra hennes jobbet på Landstreffet og hun fikk beskjed om at Raske Menn ikke skulle komme likevel. Dette førte til en stor skuffelse for oss som hadde gleda oss sånn.
Det ble derfor heller vandring i parken, dansende ballettgutter fra Mandal og møter med fulle kjente :-)
Jeg traff også Ingeborg! En god venninne av meg fra Porsgrunn. Jeg fikk dessverre ikke snakket med henne lenge, men det var kjempegøy å treffe henne igjen!

Etter mye vandring og sult bestemte vi oss for å ta turen mot grillen i Miriams hage. Vi delte oss opp for å få unnagjort diverse saker og jeg og Ingunn ankom hjemmet først. Der var alle dørene låst. Så vi satt ute i paviliongen og spiste chips (paprika).
Da nøkkelen endelig kom begynte vi på maten og bursdagen til Malin.

p5090053
Det var "bursdagskaka" hennes. Chips, sjokolade og asan intimservietter (som de hadde delt ut gratis i Kongeparken). Man kan ikke fake et slikt gledessmil ;-) Hun fikk også en haug med bursdagssanger på alle språk på likt. Det var nydelig å høre på. Spesielt siden alle stemmene våre var ganske ødelagte etter første kvelden i parken.

Under middagen oppsto det en fin diskusjon om magnetisk kraft som skapte stor glede blant lattermusklene våre. Takk for temaet, Hege ;-)
Vi vorsha litt denne kvelden og, men var tidligere i Kongeparken enn dagen før. Denne gangen var det attraksjonene som skulle få gjennomgå. Parishjulet var første mann, og den tok oss med på 10 runder rundt og rundt. Jeg klarte faktisk å se folk jeg kjente fra vogna og da turen var over sprang jeg fram og overraskte Chris, men jeg forsvant relativt raskt igjen for å snylte drikke og ta X-Factor. Og den attraksjonen er noe av det gøyeste jeg har gjort i fylla. Helt ærlig så trodde jeg at jeg skulle spy (det gjorde jeg faktisk ikke i det hele tatt den helga) under turen, men det var bare veldig morsomt! Beina føyk til alle kanter og latteren var lett tilgjengelig fra både meg, Idunn og Miriam (som var de eneste tøffingene i gjengen vår). 
Etter en time eller to så jeg at Chris fortsatt satt på steingjerdet med vennene sine, akkurat der jeg hadde forlatt han.
Så jeg stakk bort og hilste på vennene hans og tok han med på en liten tur (eller var det jeg som ble med han? Godt spørsmål). Og denne gangen var det min tur til å treffe folk jeg kjente, men han bare lo av meg. Jeg holdt til og med på å brekke nakken da Caroline fra klassen hoppa rundt halsen på meg og sprang videre. Men han var mer interessert i å lete etter "Mistery", en russebuss. Uten hell gikk vi tilbake til steingjerdet hvor jeg fant mine venner. Jeg ble der og han gikk for å finne sine.

Til min store overraskelse så jeg Steinar stående med dem. Han hadde egentlig ikke billett, men hadde FÅTT en den lørdagen. Heldiggris! Herfra syntes jeg tiden gikk ganske fort. Mørket falt på, drikken havna i magen og folk prøvde å overbevise om at de var blitt edrue. Yeah, right.
Så traff jeg søte Ane igjen, og denne gangen hjalp jeg henne med klineknuta. Har visst gjort det for flere i russetida. Så prøvde jeg å ta en røyk fra Tor Magne. Til min store glede mista han den på bakken og jeg tråkka på den >< Dessverre hadde han en pakke av de... Synd. Gjorde det bare for ditt eget beste.

Resten av tida på parkeringsplassen gikk til å danse random rundt random folk og høre på Kim snakke om hvor stram Marit Larsen var. Deretter gikk jeg og Henriette mot Turboneger konserten som skulle begynne 00.00, akkurat på min bursdag. Jeg måtte jo få med meg en av de store konsertene. Paperboys var jeg innom, men der skjedde det et lite uhell som involverte Heges skulder, mine tenner og min tunge. Au :-(
Jeg og Henriette fant oss plass på tribunen og lurte på hvor alle de andre var blitt av hen. Akkurat i det jeg snudde meg for å se etter dem, gikk Chris forbi mens han ringte meg. Sammen gikk vi tre opp mot toppen av Amfiet for å finne resten av folket som sa at de satt der. En glad Kristine ga oss store klemmer og vi gjorde oss klare til å se konserten. 

Nå var det få minutter til konserten begynte og jeg ble 19 år. Nedtellingen startet og kl. 00.00 var Chris førstemann til å gratulere meg med dagen. Før jeg visste ordet av det fikk jeg klemmer fra alle kanter og oppblåste kondomer i fjeset. Takk folkens! :-P

Akkurat da konserten begynte snudde jeg meg bak for smile med de andre, men da var det KUN ukjente folk bak meg. Alle hadde dratt! Hvor? Ingen som fortalte meg hvor de skulle. Jeg ble stående med Chris å se på konserten. Jeg kunne bare en sang...eller refrenget på en sang. Kan du gjette hvilken? Da konserten nesten var ferdig bestemte vi oss for å gå. Ut i regnet, ut av parken og med det var Landstreffet i Kongeparken over for min del.

Gled deg hvis du ikke har vært russ enda. Du kan angre hvis du hadde sjansen! Og synes du ikke at det hørtes så gøy ut, så er det fordi du ikke var der. Det har med stemningen å gjøre! 10 000 russ samlet på samme sted! Kan ikke beskrives, må oppleves!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits