Vanndag og "kidnapping"

Dagens tema var vanndag. Det var vått, kaldt og vi fikk motstand. Vi dyttet folk ut av skolebygget og dassa de. Det var en herlig følelse :-)
Med kondisen på slep og slim i halsen sprang jeg etter folk, og unngikk vannet som kom min vei. Ville ikke bli sykere enn jeg var forkjøla.
Den store planen var å "kidnappe" noen 1. klassinger og ta de med på et eventyr. Vårt første offer fikk beskjed om å ta med seg en venn og bli med oss ut (åh, er vi ikke dyktige på å kidnappe?). Uheldigvis for han helte en del av vennene hans vann over oss og vi bestemte oss for å finne noen andre. Denne gangen noen mye snillere 1. klassinger. Med bind for øynene og forvirring med hvilken bil de skulle inn i begynte turen.

Etter 5 runder i runkjøringen, 3 i den neste, bråbremsing ved trafikklyset og sjangling på motorveien kom vi fram til destinasjonen. Handlevogna betaltes og bilder ble tatt. Og med byttet vårt i handlevogna trillet vi (litt ustabilt) mot drive-thruen på Kvadrat. Kidsa våre fikk bestille Happy Meal på vår regning og bi forflyttet oss på den humpete veien mot luka. 

Endelig framme ved luka hadde de glemt en bestilling og vi lagde en praktfull kø (og folk lo av ofrene våre). Vi førte dem inn på McDonalds og satte oss ned for å spise, alle fem, ofrene med bind for øynene så klart. Jeg skulle gjerne likt å beskrive det, men det måtte oppleves! Peking i alle retninger, ketchup på hendene og leiting etter cheeseburger og cola (og så klart leking med leke). Silje bestemte seg for å gå en liten tur, og i mens hadde jeg og Malin popquiz med dem. 
Da Silje kom tilbake hadde hun kjøpt både kroner og norske flagg som de måtte ha på seg resten av turen.

Vi plasserte dem på lekebilen utenfor McDonaldsen og putta penger på slik at de kunne finne barnet i seg. Så tok vi de med til fotoboksen der de ble tatt bilde av og så tok vi de med ut på parkeringsplassen igjen der de skulle synge "Ja, vi elsker" på noen paller før de fikk ta av seg båndene de hadde for øynene. 

Alt dette gjorde vi for å slippe norsktimene i dag :-P Da vi kom tilbake til skolen fant vi de fleste i klassen dassblaude! Så glad for at jeg fikk være med på kidnappingen istedenfor. Hihi, vi er snill russ ><

Kl. 9 fikk jeg vite at vi var kommet opp i Drama og Samfunn til eksamen 27. mai :-) Blir bra detta!
 

Én kommentar

Miriam

14.05.2009 kl.18:00

hahaha, det hørtes jo dridløye ud. Men unnskuld meg.. i fleste i klassen va nok bare meg å Ingunn ^^ hahah. Go DS! glede meg mesten

Skriv en ny kommentar

hits