15. mai

Jeg ble invitert på vorsh til Marte i klassen. Hvor mange ble vi? 4 stykker. Men vi klarte oss fantastisk bra alene!

Løvenes Konge-drikkeleken ble vi i godt humør av og turen ut på byen skadet stemmen min enda mer :P

Vi dro ut på Dickens og danset og traff andre medruss. Men etter en stund fant vi ut at vi skulle ta "Fairytale"-knuta mens jeg ble stående med Hege (eller rettere sagt se henne springe inn i køen til Dickens, komme inn og springe ut av baren for så å stille seg i køen igjen fire ganger) gikk Malin, Kristine, Guro og Maria for å synge og tjene penger.

Jeg lot Hege fortsette med sitt og jeg sprang for å finne sangerne. De hadde tjent 30-og noe kroner da jeg møtte dem og jeg joinet dem i sang (med redusert stemme) og vi fant ut at middelaldrene, fulle menn var de med de store penga. Det fikk vi virkelig erfare da en mann ville ha russekortene våre til datteren. Hvis vi sang og ga han russekort, skulle han gi oss penger. Han tok frem lommeboka og der så vi BARE 200-lapper. Og det var det vi fikk! 200 kroner!
p5150013
Lykkelige og overraska gikk vi videre i byen og denne gangen fikk vi småmynter og røyk av menn og "busspenger" av damer. 
Det endte opp med at vi snakket med noen engelskmenn utenfor pølsebussen om hva russetida egentlig var. Han ene spiste til og med et russekort fordi han ville ta en knute. De spurte hvor gamle alle var og jeg og Malin svarte stolte at vi nettopp hadde fylt 19 år! Så sa han ene at han trodde jeg var 16! 16!! Det er det man vil høre når man nettopp har fylt året...

Mens dette foregikk telte Guro pengene vi hadde tjent inn. 60 kr på hver av oss! Marte og Sivi hadde sin egen lille plan. De prøvde å kuppe folk. "Du får dette hvis jeg får 20 kr", "Jeg har ikke penger til bussen hjem..." osv. Lurer virkelig på hvor mye de tjente den kvelden. 

Folk gikk og kjøpte mat mens jeg fant meg en do. Subway har stengt doen om natta, Byens? Beste Kebab hadde bare en og der var det masse mannfolk, og på Kongekebab var jentedoen opptatt i 5 minutter, så da valgte jeg å gå på guttedoen. Holdt pusten gjorde mitt, og sprang ut! Så fant jeg de andre. Jeg, Malin og Madde tok taxi hjem. Jeg var så heldig at jeg fikk sove på sofaen til Malin :-D God seng!   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits