16. mai. Vikingkamp og bursdag hos Malin

Jeg våknet opp og sovnet igjen ganske ofte den morgenen. Jeg hørte Bård og Malin småsnakke litt, og da klokka var blitt halv et, og Bård var på vei ut, våknet jeg til. Visst nok var det iskaldt der jeg hadde sovet, men jeg kokte over!
Vertene mine hadde gjort klar frokost. Jeg hoppet i dusjen og spiste frokost med Malin mens vi så på et av TV Norges mange dokumentarprogram.

Silje var på vei bort. Hun, Malin og Marte skulle nemlig spise reker på brygga i Stavanger. Det var fantastisk flott vær ute, 20 grader og sol.
Mens de spiste reker dro jeg hjem og hentet gaven til Malin (en helt rå bøttegrill) og forberedet meg til fotballkamp. Jeg var en av mange russ som skulle på 16. mai-kampen til Viking. Det var min aller første fotballkamp. Mhm, I KNOW!

I byen traff jeg på Hege og Silje, og seinere Andrea som tilbydde huset som bagasjeplass mens vi var på kampen. Mozart, katten hennes, har nettopp blitt mamma til tre (de var fire :( ) herlige grå kattunger (hvis det er noen som vil ha er det bare å skrike ut, hvis ikke må de avlives!). Vi hilste kattungene velkommen til verden og dro avgårde mot Viking Stadion.

Russ, fløyter og fotball passer kanskje ikke så bra sammen akkurat, det fikk flere merke :-P
Fotballkampen var helt grei, endte 1-1 og det var likegreit. Det jeg helt ærlig kan si var det gøyeste under hele kampen var pauseinnslaget med Vegard fra Norske Talenter som rocket rundt med rockeringene sine. Da var det bra liv hos russen hvertfall.

p5160070
BursdagsbarnetVi kom på den første bussen til Stavanger og satte kursen mot Malin, men ikke uten et matstopp. Pizza Express (eller noe sånt) på Tasta var så heldige å servere oss jenter med kebab i mange varianter.
Da vi ankom Malins bolig ble vi møtt til ingen sitteplasser :( Gulvet på oss, hehe :-)
Malin så ut til å ha det veldig fint. Folk var glade, de drakk og de hadde med seg gaver. Og jeg tror Evi og Ingunn går av med seieren for den beste: En gullfisk! Malin skal bli mor og hun skal kalle den Møller-Kaas. Gleder meg til å se det lille nurket når den har funnet sin plass på kjøkkenet :-D

Videre den kvelden var det jo så klart Melodi Grand Prix i bakgrunnen for noen. Andre fulgte ivrig med. Og det ble vanvittig liv da vinnerlåta ble framført igjen!

p5160078

Etterpå forsvant en god del folk og jeg, Miriam, Marte og Sivi ble igjen for å leke med en kondom...
p5160081
p5160086

Eller, det var kanskje Sivi som lekte med en kondom. Vi andre lo :)
 
p5160090

Og Marte hjalp litt til. Men så fant vi ut at det ble en farlig lek, så vi ga oss.

p5160092

Jeg skulle sove hos Silje, sammen med Evi og vi ruslet hjem. Jeg vet ikke hva det er, men hvis jeg går lengre distanser rett etter at jeg har drukket så spyr jeg. Jeg kan danse alt jeg vil, men gå...da blir jeg helt kake. Så det skjedde selvsagt på veien hjem. Det skjedde om morningen, det skjedde etter at jeg hadde spist frokost, det skjedde på bussen. Det verste var at jeg sjeldent hadde noe å spy opp. Slik type spying tærer på magemusklene, og når jeg allerede har jobbet med magemusklene mine pga hosting i nesten en uke, ble de helt utkjørte. 12-timers spysyke fikk jeg...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits