17. mai! Russetog og blåtur

Som jeg nevnte i 16.mai innlegget mitt så var jeg noe redusert den morgenen. Det var ikke før etter at vi var kommet opp til gamle stadion at jeg begynte å bli bedre. Der fant jeg, Silje og Evi de andre i klassen og vi begynte å kle oss om. Vi skulle være russen 1949, inspirert av Madde sin rolle i Popsongar. Kristine og Hege hadde tatt med seg flere forskjellige typer jakker, briller og ikke minst eyeliner til å sminke rynkene på oss!

Da toget begynte å gå prøvde vi å finne en naturlig plass for oss hoppe inn. Og til slutt gikk vi en gjeng på 6-12 oldiser i russetoget mot Stavanger sentrum. Og vi var ikke bare snille russ '49, nei da, noen ble sinte fylliker, andre fikk dårlig hørsel og noen av oss kollapset midt i toget.

russ49
Hehe, finner du meg? Jeg er en liten fargeklatt :-)

Så slik gikk vi i toget. Jeg fikk hetetokter, jeg fikk vondt i ryggen og jeg fikk innvendig latterkrampe da jeg skulle gå fram til de som gikk raskt av de gamle. Det var så mange voksne som lo av oss. Skjønner ikke hvorfor vi ikke kom i avisen!

russ 49
Må si at jeg liker både uttrykket til Kristine (omtrent i senter av bildet med svart jakke, uten lue) og Malin (gul jakke) på dette bildet. Det var sånn de så ut gjennom hele toget. Det var fantastisk bra :-)

Da vi kom til enden oppløste toget seg og det føltes ut som 17. maifeiringen var over. Jeg skulle hjem for å slappe av og prøve å bli frisk, mens resten gikk til sitt. Da klokka nærmet seg 17 begynte jeg å bli rastløs. Jeg prøvde å kontakte mange, men alle var enten opptatt eller akkurat kommet hjem og trengte å hvile seg. Det var først i 20-tida jeg fikk en telefon fra Idunn som sa at vi skulle på blåtur. Jeg hoppet nesten i taket av lykke! Endelig hadde jeg noe å gjøre på 17. mai!

Med bandebånd rundt panna, flagg i munnen og dyna i armen sprang jeg ut til den lille blå ballongen av en bil og så kjørte vi mot McDonalds, Mariero, der vi blant annet skulle ha to cheeseburgere uten cheese og en brus halvparten cola og halvparten cola light (i drive in'en). Det var for mye for Mc-folket. Vi fikk en cheeseburger og en vanlig burger og ren cola måtte det bli. Og da vi var ferdige med å spise kjørte vi bort til søppelkassa og heiv det som ikke fikk plass i bilen.

p5170106
Late vi var :P

Bård ringte mens vi spiste, og snart var vi 5 i bilen. Turen gikk til Forus for å se hvor Malin bodde før og planen var egentlig å fange krabber, men det blåste så det ble klemme bilder og kappløp mellom Idunn og Bård istedenfor.

p5170116

Vi ente til slutt opp på en tom, mørk parkeringsplass på Solastranda for å fortelle skumle historier. Og jeg skremte de :-D
så kjørte de meg hjem da klokka var passert midnatt og russ skulle vi aldri mer bli :(

Takk for at dere har fulgt meg i russetida, håper dere følger meg videre og :-D

For siste gang:

-Stretch
p5030100Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits