Kjoler og framtidige hendelser

Nå har jeg fått bloggen godkjent som russeknute og ender opp med 52 knuter til sammen. Skjønner egentlig ikke helt hvordan det gikk til for jeg var ganske slapp mot slutten.

I dag har jeg blitt friskere og friskere, men pappa tror jeg blir sykere og sykere. Han har ikke vært hjemme da jeg var på mitt verste så det er kanskje forståelig.

I dag våknet jeg opp til sol og i løpet av tida jeg har jobbet med innleveringer har det begynt å øse ned med regn.
Jeg fikk levert inn Drama og Samfunnsoppgaven min, er blitt ferdig med Teater i Perspektiv-delen av den siste innleveringen og har fremdeles Teaterproduksjonsdelen å gjøre ferdig. Men jeg tar meg selv litt pauser. Jeg har tross alt 1,5 dager på meg fortsatt. Eller kanskje en hel dag for jeg skal i piknikbursdag til Idunn i morgen.

Jeg må finne en kjole å ha på meg :) Skal vi se hva jeg finner...
Jeg tar bare et lite utdrag av det jeg finner i skapet mitt. Har flere kjoler enn de som henger her, men skal jeg vise alle bruker du nok en stund på å se gjennom bildene :-) Elsker kjoler!

p5210002


I morgen er altså piknikkbursdagen. Jeg tenker ruter, mønster...hmm

p5210003
Tror muligens det blir en av disse tre. Den til høyre blir kanskje litt for fin akkurat til piknik, men det er jo bursdag og :)

Så har vi togafesten om to helger. Den har jeg allerede planlagt! Hadde ikke så lyst å komme i et laken så kjøpte både kjole og belte for anledningen. Man kan aldri få nok av begge deler :-P

p5210004

Ikke verdens beste bilde, men dere får en anelse av hvordan det blir hvertfall.

Så til min bursdag. Datoen blir flyttet litt rundt på fordi jeg hadde tenkt å ha det neste helg, men da skulle vi visst ha felles avslutning for avgangselevene på Lundehaugen. Men kleskoden er hvertfall at man skal ha på seg det man nesten aldri har anledning til å ha på seg. I skapet mitt her oppe har jeg to av kjolene jeg sjeldent får brukt. Penpenkjolene er nede.
 
p5210006

Nok en gang, dårlig bilde, men jeg burde egentlig sitte å skrive TP-innleveringen min eller rydde, så det må gå i full fart (i tillegg har jeg dårlig batteri på kameraet mitt).

Den røde kjolen kjøpte jeg i gamle byen i Nice i fjor da jeg var på studietur med franskklassen. Jeg, Andrea og Miriam kom over en liten, søt butikk der alt var håndlaga, og ingenting var likt. Alle tre gikk til innkjøp av en sånn kjole. Dessverre er det et litt gjennomsiktig stoff og derfor bruker jeg den bare om sommeren.

p4010083

Den blå kjolen kjøpte jeg i år da jeg var på avslutningstur med klassen i London i en butikk som heter Terminal D i Neal Street.
Det er en butikk som bare har one size plagg og jeg var derfor kjempenervøs for at den ikke kom til å passe. Når man nesten ikke har noe å fylle ut øverste delen av kjoler med er det vanskelig å passe en stroppløs kjole. Men det gjorde den, som fot i sko :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits