Filmer og sånt

Norskeksamen neste. Og her sitter jeg og prøver å finne en måte å forberede meg på, men jeg tror ikke det finnes en. Ingen vet noe om tema eller mulige oppgaver vi kan få, vi har ikke hatt forberedelsesdag, så jeg fokuserer på å finne oppskrifter på novelleanalyse, diktanalyse og essay sånn at jeg hvertfall har den oversikten.

Deilig å vite at i løpet av uka blir jeg ferdig med to eksamner og det aller siste læringsoppdraget jeg noensinne kommer til å skrive!

I går tok jeg og Evi en rolig kveld. Pizzabaker'n pizza, sørlands chips, smashsjokolade, Driving Lessons og Forgetting Sarah Marshall, to filmer alle burde se.

Driving Lessons er en herlig film med Rupert Grint og Julie Walters. To av mine favorittskuespillere i samme film, og Walters rolle er helt fantastisk. Om jeg bare hadde blitt en sånn dame når jeg blir gammel. Her er det en streng kristen mor, en rar sønn, eldre dame som banner og sier akkurat det hun mener, Shakespeare og fantastiske skuespillerprestasjoner.

Forgetting Sarah Marshall er skrevet av Jason Segel (som også spiller hovedrollen) og har et fantastisk morsomt manus. Det er ikke bare replikkene som er morsomme, handlingene og måten ting blir framført på er hysteriske til tider. Hvis du leter etter en bra komedie, SE DENNE!

Og en ting til! Jeg var innom youtube i dag og så på snutter fra Britain's got talent og der fant jeg en særing som man bare blir glad i! Eugene the Librarian med Mr. Bean-boblestemme, Steve Urkle-klær og briller som forstørrelsesglass.

Ellers er det bare å ønske meg lykke til på eksamen, både norsk og drama/samfunn!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits