Torsdag kveld fra Nydalen

Nå er jeg ferdig med to eksamner og har to igjen, en muntlig og en praktisk. Det siste læringsoppdraget jeg holder på med er heldigvis som hjelp til den praktiske eksamen. Da blir det mindre stress når den kommer :-)

Akkurat nå ser jeg på Torsdag kveld fra Nydalen, og jeg holdt på å knekke av latter da "Rave for eldre"-innslaget kom! Det er lenge siden jeg har sett noe norsk som jeg har ledd så masse av. Resten av showet er...jeg klarer ikke forklare hvorfor jeg synes det er så morsomt, men de tingene de velger å parodiere på er herlig. Deilig med bra norsk humor. Personlig liker jeg den britiske humoren. Graham Norton, Little Britain osv. Humor er best.

Og når jeg er inne på humor; Se FORGETTING SARAH MARSHALL!!! Det er så bra humor i den. En romantisk komedie vet alle hvordan slutter, men det er måten de kommer dit og de fantastiske elementene som er blitt lagt inn som gjør filmen så unik. Og ikke minst Paul Rodd og Russell Brands roller. Smaske på de altså! "You sound like you're from London!" Hehe, herlig!

Men nå fortsetter jeg å se på Nydalenshowet! Sov godt folkens!

Én kommentar

Sigurd J. Linaae

28.05.2009 kl.23:56

forgetting sarah marshall er sinnsykt bra ja:D

Skriv en ny kommentar

hits