Donér ett hårstrå!

Som elev på dramalinja har jeg lært om performance og i den sammenheng har jeg lært om en norsk fyr som heter Kurt Johannessen. Han har et nytt prosjekt på gang og hva trenger han? Jo, ett hårstrå fra så mange mennesker som mulig! Dette gjorde vi som avslutning i TiP, et morsomt dramafag jeg har.

Jeg fatter ikke, han ber oss rive ut et hårstrå, skrive litt om oss selv og sende det til han. Det er jo helt sprøtt! Er du interessert? Tenk at ditt hårstrå kan være del av et kunstverk! Her er linken hvis du har lyst å hjelpe til ;-)

http://www.zeth.no/hair.html

I dag har jeg skrevet mitt aller siste læringsoppdrag! Jeg skal aldri mer skrive en innlevering mens jeg går på Lundehaugen! Det er fantastisk herlig! Nå har jeg bare muntlig og dramaeksamen igjen! Snart er jeg ferdig!

Og mens jeg blir ferdig skal en ny stjerne innta Lundehaugen. Min søte venninne Silje fikk 15 poeng på opptaksprøven på skolen i drama! Det er fantastisk bra gjort! Jeg er så stolt av henne og gleder meg til å se hva hun kommer til å prestere på Lundehaugen og etter!

Skjønne Madeleine kom og holdt meg med selskap i kveld. Begge to skal på jobb i morgen og da var det greit å ta en rolig kveld med sesong 5 av One Tree Hill, delivio havsalt/pepper chips og skolekatalogen. Det er første gang i løpet av de tre årene vi har kjent hverandre at vi har hengt alene! Det er rart, det!

Men som sagt, jeg skal på jobb i morgen, min aller siste jobbdag i bokhandelen! Skal bli heeeeerlig!

Nyt langhelga! Blir flott vær! Nattaklem fra meg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits