Helbreding, solnedgang og sære samtaleemner.

Etter en morgen preget av bakrus, sol og One Tree Hill ble jeg med på biltur med Hjørdis og Evi. Vi kjørte inn til Stavanger og satt litt på torget med Anne Margrethe og Martha. To menn kom bort til oss der vi satt og spurte om vi hadde vondt noe sted, for de holdt på med helbreding. Det var en litt uvant situasjon å være i, men både vi og de tok det med et smil og kom fram til at de heller burde bruke tida på noen andre. Egentlig så hadde jeg litt vondt i venstre arm og håndledd etter fallet mitt i går, men tror ikke det er noe de kunna ha fikset.
Vi kjøpte både brus og hamburger/pommes frites før vi (ikke Anne M.) bestemte oss for å følge etter en bil med surfebrett. Bilen tok oss med til Hundvåg, men det var lite spennende der, så vi dro ut til Solastranda og kom akkurat tidsnok til å se solnedgangen og en kiter.
Den var skikkelig fin (ekstra fin med solbrillene mine med rosa glass) og vi koste oss med chips og tepper.

Jeg har aldri følt at jorda har snurret så fort før. Solen sank bare lenger og lenger bort fra "tårnet" og jeg var helt sjokkert over at man kunne se hvor fort jorda snurret. Men så påpekte Evi at det var en tankbåt, og gleden forsvant ganske fort.

Hjemme hos meg ble vi sittende å snakke om alt mellom tjukke kneskåler, Evis klumpfot og viktige kontakter vi har. Tida gikk fort og det var ikke før klokka var 2 at de kjørte hjem til landet langt, langt borte (Ålgård).

Så nå sitter jeg her, nok en kveld/natt alene (denne gangen edru, tror jeg. Har i hele dag hatt mine øyeblikk der jeg har følt meg påvirka av alkohol. Tror neppe det er noen promille i blodet mitt, det er vel relativt umulig).

Men sov godt folkens, og bruk 2. pinsedag, ikke kast den bort. Da kommer du til å angre ;)

Natta!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits