04.jun.2009

I dag jobbet jeg på Kiwi for første gang. Jeg tror jeg kommer til å like meg der, eller kanskje ikke så godt i fryserommet for der var det like før jeg ble blå. Men grønnfargen så bra ut på meg den, og oppgjøret mitt gikk veldig bra. Den feilen jeg hadde var egentlig ikke min feil. Hadde ikke skjedd hvis han ene kunden ikke hadde glemt penger.

Jeg fikk norskkarakterene mine i dag. Enormt fornøyd med å gå ut med 5,5 og 4! Hadde jeg aldri trodd at jeg skulle gå ut med fra videregående. Tror aldri jeg har hatt 5'er i norsk noen gang tidligere på vgs. Haha, bra det skjedde nå da ><

I Fritsen sine timer i dag fikk vi gå ned i garasjen og hente gamle verdens/europakart som tidligere har hengt i klasserom, som vi kunne ta med hjem! Det var en morsom utflukt. Ikke noe kart på meg da, fant ikke en som falt i smak.

Noen av dramalærerne fra skolen min var sensorer i Bergen i dag for noen venner av meg i drama. Det synes jeg var litt morsomt. Høre om førsteinntrykket deres av lærerne og sånt (og jeg skal nok prøve å finne ut hva lærerne mener om dem og :P). Mye tyder på at deres lærere blir våre sensorer og. Verden er liten (eller drama i Norge er lite så det er kanskje ikke så rart)

I morgen kan jeg komme opp i muntlig. Det er positivt å komme opp i morgen for da har jeg hele helgen og mandagen på forberede meg, men jeg skal feire bursdagen min, så det er ikke det beste. Men så kan jeg komme opp på mandag og. Gjør jeg det må jeg pugge hardt de to dagene jeg har på meg, men jeg får en flott avslappa helg. En skikkelig frihelg.

Vet ikke helt hva jeg vil...Hmm

Og i dag reintroduserte Kristine meg til Busted, favorittbandet mitt da jeg var yngre. Har så mange gode minner til sangene deres. Ler jo når jeg hører sangene for det er jo enkel musikk og tekst, men det er jo Alexander Rybaks også, og vi kan jo se hvor godt det har gått med han :P

Én kommentar

Kamilla L-K

04.06.2009 kl.19:23

Så bra med 5'ern:)

Skriv en ny kommentar

hits