I mellomtiden blogger jeg

Jeg kom opp i Religion muntlig. Det var det siste vi trodde vi kunne komme opp i, men slik gikk det altså. Først var jeg skikkelig deppa, men så fikk jeg oppgaven og det var noe av det letteste jeg kunne fått med tanke på hvem læreren min er. Jeg skal kort sagt sammenligne humanismen og kristendommens riter! Haha, skal bli chill!

Ellers venter jeg på at gjestene mine skal komme. Jeg har laget masse mat til 11 stykker siden jeg kom hjem og har ikke pugga noe til religionen. Det skal jeg dessverre bruke helgen på.
Men i kveld er det bare kos og gaver, sunn mat og frukt (og en kake så klart). Det er noe med sol som gjør at jeg har lyst å spise sunt :-) Det som gjenstår å gjøre er å koke risen, varme opp kyllingen, varme hvitløksbrødene og helle rekene i skåla. Jeg som ikke liker reker en gang spanderer nesten 2 kg på de vennene mine som liker det. Synes det er snilt av meg :P haha

Om 10 min skal jeg begynne. Maten skal være klar til 19.00. Gjestene mine skal være her til 18.30, men det skjer ikke. Bussene er ikke til å stole på.

Snakket med mine dramavenner i Bergen både i dag og i går. Haha, de fikk lærerne mine som sensorer og nå skal jeg få deres. Suger til meg alt de forteller meg om hva de liker. Det er en fordel med at drama er så lite i Norge. Det er nesten umulig å ikke treffes eller vite hvem noen er.

Men nå burde jeg bruke tida mi på andre ting! Vann, vann, koke vann!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits