En siste gang for alt...

Det er blitt mye av siste gang jeg gjør ditt og siste gang jeg gjør datt i det siste. I løpet av de neste 7 dagene skal jeg sette mine føtter på Lundehaugen VGS for siste gang, jeg skal ha min aller siste dramaeksamen, hele klassetrinnet mitt skal være samla for siste gang. Og det er ganske leit når man tenker det sånn. Men så blir det jo så mye bedre når vi treffes igjen.

Jeg er overraska over hvor få som skal til Oslo til høsten. Har alltid følt at det er stedet alle vil til, men det ser ut til at de fleste blir hjemme. Blir jo en grei mulighet for meg å starte på nytt. Men i motsetning til overgangen fra ungdomsskolen til videregående, er ikke det noe som er absolutt nødvendig for meg denne gangen.

I dag fikk jeg vite hvilken monolog jeg skal ha på eksamen. Jeg trodde egentlig det var ett fett hvilken jeg fikk, men merker at jeg heller ville spille i "En eplesang" enn "Jenta i Sofaen". Men hvis du ikke har noe å gjøre på mandag så kom på Lundehaugen og få med deg 3MDRAs eksamner fra og med 13.30. Jeg er førstemann ut og er uhyre glad for det! Da slipper jeg å grue meg når jeg ser hvor flinke de andre er!

Fikk også vite at sensoren er fra Bergen, slik vi fryktet. Da Kristin, en D&S lærer på vår skole, var sensor der tidligere i juni, var hun ganske streng med karakterene. Vi er redd de kommer til å hevne seg på oss. Haha, høres dumt ut, men jah, det er noe vi frykter. Men kanskje fordi snittet i Bergen var såpass høyt, og Kristin ga de lavere karakterer, vil det være en bra ting for oss. Kanskje det vil gå vår vei :-) Eller den andre. Uansett, det vet vi ikke før på mandag.

Så til da... skal jeg jobbe med dramaturgi, regi og skuespiller teknikker!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits