Ymse tanker

Nok en helg forsvinner i eksamensarbeidet, men dette er den siste eksamenen og på mandag er jeg ferdig med 13 år med skolegang. Og hva har jeg egentlig lært? Vel, de siste to årene med norsk har hvertfall vært bortkasta. Kan godt hende jeg er en av de mange som stryker på norskeksamen, det er hvertfall snakk om at mange har gjort det. Det er skummelt! Men hva er egentlig oddsen? Hvorfor skulle jeg fått min første 1er på siste norskeksamen? Jeg har bare hatt en 2er de 6 årene jeg har hatt karakterer og 3erne begynte å hope seg opp etter at vi fikk nye lærere i 2. klasse. Likevel er jeg stolt av å kunne si at jeg går ut med kun en 3er på vitnemålet mitt og det er i religion (fikk 4 på muntlig eksamen. Haha, ta den!)

På mandag er jeg førstekvinne ut på dramaeksamen og jeg gleder meg! Det er fantastisk å være først ut, for da kan jeg bare slappe av når jeg skal se 4 timer med monologer i etterkant. Kan ikke gjøre noe med det som allerede er gjort så da får jeg bare nyte de andres, så får det gå som det går.

Men som dere ser er klokka over 1 og jeg har nettopp hatt en god samtale med mamma og pappa. Sjeldent det er foreldrene man snakker med til "langt ut på natt". Jeg er jo minstejenta som skal flytte ut og det er ikke alltid så greit når jeg skal ut av byen. Glad jeg ikke er dem :-) Hadde heller ikke takla å se meg flytte ^^ Uff, det er søvnen som snakker. Blir kjepphøy da :P

Sov godt folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits