Youtube-klipp som muntrer meg opp

Herregud! Fant nettopp ut at jeg har fått arr på leppa mi etter blemma jeg hadde der tidligere i vår! Og jeg har en lurking lurker på leppa mi som jeg er redd vil springe ut over natten og jeg kommer til å være så sjølbevisst på den at jeg ikke klarer å konsentrere meg om eksamen og glemmer replikkene mine og hva jeg skal si under samtalen. Okey kanskje ikke så ille, men akkurat nå hjelper det ikke. Og det er siste skoledagen min på Lundehaugen i morgen, så det er jo litt trist! Men jeg prøver å roe meg ned med å se på klipp fra youtube. Og her er noen GODE tips til dere.

Som mange vet er britisk humor den beste (^^) og et show som heter Mock the Week er genialt, men bare slutten av programmet egentlig. Søk på: Mock the week scenes we'd like to see Fantastisk morsomme ting. Du kan også søke på Mock the week tannoy system for det er den aller morsomste!

Så har vi amerikansk humor som også er ganske bra. Hvertfall Whose line is it anyway. Søk på Whose line scenes from a hat, whose line questionable impressions eller bare Whose line (is it anyway)

Ellers har vi en liten fransk røver som kaller seg selv for Brice de Nice. Han har en musikkvideo som er til å dø av, vel for meg anyway. http://www.youtube.com/watch?v=OIBuQsDskQE her er linken

Og ellers har vi jo raske menn. Søk på raske menn sketsj på 3 forskjellige måter, raske menn dybdesyn eller raske menn hårnytt. Det er mine favoritter ;-) Enjoy!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits