Dette tomrommet vil jeg ikke ha! Lundehaugen har gitt meg så mye

Salute to my friends

I dag da jeg våkna kjente jeg meg tom, som om en del av meg mangla. Det var ikke vanskelig å finne ut hva det var. I går ble jeg ferdig med 13 års skolegang. I går ble jeg ferdig med 3 år på Lundehaugen. Det å våkne opp å vite at jeg aldri skal gå på den skolen igjen, oppleve samholdet på samme måte, være en del av luniskolen... Det gikk opp for meg i dag.

Det har blitt en stor del av meg og jeg håper alle andre som går og har gått på Lundehaugen har hatt en like fin tid som meg der.
Ved hjelp av personene jeg har gått på MDD med har jeg blitt en ny person. Da jeg var yngre var jeg veldig sjenert. På ungdomsskolen også, og jeg var ukomfortabel i mitt eget skinn. Men så begynte jeg på drama på Sola og fikk se en person jeg likte titte fram fra usikkerheten. Da var det ikke tvil om at drama var noe for meg. Og da jeg kunne gå på en skole der jeg fikk holde på med drama nesten hver dag, der alle var så åpne og hyggelige, og ikke MINST seg selv, formet det meg til å bli sånn og. Og jeg har virkelig fått venner for livet!

Dere vet hvem dere er. Dere er alle forskjellige, men sammen blir dere den beste vennegjengen jeg noensinne kunne fått. Som jeg har sagt lenge nå så skal jeg ringe dere en gang i måneden fra høsten av for å holde kontakt.
Jeg misunner dere som blir hjemme i Stavanger for dere har fremdeles mulighet til å henge sammen uten at dere må sitte på fly i 50 minutter eller ta tog i 8 timer.

Ikke glem at det kommer til å sitte en jente på en liten hybel i store Oslo som tenker på hvor heldige dere er og som gjerne vil ha litt besøk. En feltseng kan slås opp og det vil være akkurat som om du overnatta hos meg hjemme i Stavanger. Bare de neste gangene uten foreldre.

Nei, nå er det på tide at vi blir voksne, jenter. Om 5 år kan vi alle være gifte og gravide, tenke seg det. Lundehaugen har fått meg til å innse det at når vi ble ferdige der, ville alle gå sine egne veier, finne nye venner og forandre seg. Og det kan skje fort.

Så oppdater den eneste jenta fra klassen som skal til Oslo for å studere! Jeg kommer til å savne dere

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits