Gavekort fra Hennig Olsen!

For noen uker tilbake, da IcePod kom i butikkene og kantina på skolen min, vel...det som var skolen min, bestemte Idunn seg for å kjøpe denne nye isen som så så spennende ut. Til vår store skuffelse lignet ikke isen noe på bildet da den manglet de fristende strekene i midten. Det var akkurat som vanilje is med sjokoladetrekk. Vi tok bilde av isen og sendte en klagemelding til Hennig Olsen der vi ba dem om enten å endre isen eller plakaten slik at kjøperne visste hva de fikk. De siste dagene har jeg lagt merke til at strekene på plakatene er blitt mye tynnere og i dag fikk jeg brev fra dem der de beklaget og ga meg et gavekort på "1 ekse Sandwich Sparepakke" i håp om at jeg fremdeles kommer til å spise isen deres. Når det er Sandwich kommer jeg hvertfall til å spise!

Vi har gått rundt og mast om at jeg ikke har fått svar fra dem seinest i går, og det var en kjempefin start på livet  som ikke-dramaelev.

Takk, Hennig Olsen! Jeg kommer alltid til å spise isen deres!

Én kommentar

Idunn

19.06.2009 kl.23:19

Haha, det komme i alle fall t å bli ein fin start på livet som ikkje-drama-elev når me får an! Glede meg :) Men du må endra profilinfoen din. Du går ikkje lenger siste året på drama på Lundehaugen i Sadnes :(

Skriv en ny kommentar

hits