Min St. Hans var IKKE som din!

Jeg tilbrakte kvelden på Kiwi fra 16-23. 7 timer er egentlig ikke så mye, men når pantemaskinen ikke funker (og dette var dagens pantedag tydeligvis), fulle menn prøver å stjele øl etter at ølsalget er stengt, små jenter kommer for å spørre om de kan låne doen og folk strømmer inn i butikken rett før kl. 23, da tærer det på for meg og min første skikkelige dag på jobb. Stress var det i motsetning til forrige jobb der det pleier å komme en person på to timer. Haha!

Men det var ikke bare en fæl St. Hans (Gratulerer med dagen, Sara, forresten!). Da jeg tok bussen inn til byen for så å skifte til Solabussen tok jeg på meg River Island Butterfly solbrillene mine og alt stresset forsvant. Alt jeg så var vakkert. Breiavannet lå stille og himmelen var rosa, det var varmt i været og 7eleven hadde dempet belysning. Vel, det var til jeg tok av meg brillene. Da var alt kjedelig, nesten grått, så jeg tok på meg brillene og nøt det jeg så. Det var bare mitt, bare jeg som så det! Jeg likte den følelsen.

p6230003
Dette er meg for 5 minutter siden, trøtt og fremdeles med Butterfly solbrillene mine på :-)

Jeg satt og ventet på bussen min i et busskur langs Jernbanegata der bussene kjører fram og tilbake. Jeg sverger på at det var en gutt som smilte til meg fra en forbikjørende buss. Ikke helt tilfeldig var det heller, for han møtte blikket mitt og holdt det så lenge det var mulig. Han snudde seg til og med etter meg. Jeg håper hvertfall det var meg. Av en eller annen grunn tror jeg ikke det var den 60år gamle, feite dame som satt ved siden av meg som manglet litt hår på toppen av hodet med rød fleecejakke og røyk i hånda. Men hva vet vel jeg hva som er hans type. Likte hvertfall denne følelsen og (ikke det at jeg tror jeg kommer til å føle den følelsen igjen med det første etter at jeg har lagt ut det bildet av meg selv ^^)

Men nå er det på tide at jeg legger meg! Skal jobbe fra 16-23 i morgen også! Nattis :-)

Én kommentar

Frank Tore

24.06.2009 kl.00:41

Hei Miriam! Hyggelig å lese på bloggen din. Det er visst ikke alltid like lett å være på jobb... Kult at du gjør det til et morsomt blogg-innlegg :)Vennlig hilsen Frank Tore

Skriv en ny kommentar

hits