Min mening om Michaels død gjør meg til en bitch...

...vil sikkert noen påstå. Jeg har aldri likt han eller hatt et forhold til han på noen måte. Han er en av de få kjendisene jeg ikke har brydd meg særlig om (bortsett fra om han var død eller ikke). Så mens han svevde mellom liv og død både i virkeligheten og i media, var nok jeg den personen de fleste ville kalt en hjerteløs tispe med de kommentarene jeg slang rundt om at han kom til å dø i løpet av natten og at det ikke var vits i å håpe for alle visste jo hvilken retning det kom til å gå.
Musikken er der fremdeles og det er klassikerne som lever videre, ikke nye sanger som kanskje ville blitt produsert om han hadde overlevd.
Så for meg er det ikke et tap. Jeg syntes aldri det var en god idé at han skulle begi seg ut på ny turné. Dere har jo sett hvordan han så ut og hvordan han sang de siste gangene han hadde opptredner. Det var ikke bra, og det var sikkert ikke bra for han heller. Og om han hadde overlevd hjertestansen ville han sikkert ikke hatt krefter nok til å dra på turné, synge, lage ny musikk, kanskje ikke gå en gang!
Vi som ikke er hans nærmeste vil ikke merke at han er borte. De sangene som har fått deg til å like han og som fikk deg til å føle nærværet hans (eller har følt at han er vennen din) forsvinner ikke bare fordi han gjør det. Musikken er evig! 

Du synes kanskje det er respektløst å skrive slik om en person som nettopp har dødd, men jeg har faktisk respekt for hans musikalitet og musikken hans, bare ikke noe mer. Respekten for personen han var forsvant hvertfall da han holdt babyen hans over gelenderet på en balkong, om det i det hele tatt var noe igjen etter alt det andre han har gjort. 

michaeljacksondanglingbabyson

Jeg kondolerer til dere som kommer til å savne han  


 

Én kommentar

Gurooo

26.06.2009 kl.10:59

Jeg kan ikke si at jeg har fulgt med på hans liv så mye jeg heller, og jeg synes det var utrolig teit at han ble hvit bare fordi han var redd for rasisme, men sangene hans kan jeg inrømme at jeg synes var utrolig fengende xD og btw.. så kult med det sandwitch-gavekortet daa :DSandwitch er beste isen :D

Skriv en ny kommentar

hits