Den mystiske musikken fra peisen

Mamma hentet meg på jobb 23.15. Vi kjørte motorveien hjem. Bilen ble parkert i garasjen og mamma sa at hun var sikker på at det hørtes ut som det var en radio der peisen hadde vært tidligere i dag (vi holder på å rive den). Jeg begynte å le. Radio i peisen? Musikk strømmende ut fra en radio på svakt volum. Dette måtte jeg høre, og mamma måtte få bekrefta at hun ikke var blitt gal.

Vi gikk inn gjennom plastgardinene sammen og plasserte oss foran hullet i veggen, der peisen tidligere hadde vært. Jo, jeg hørte musikken. En svak lyd av "Mamma Mia" av ABBA fylte stedet foran hullet. Etter flere minutters undring og leting etter lyden, bestemte jeg meg for å gå ut å høre for det hørtes ut som det kom utenfra. Eller vinduenes retning hvertfall. Inget hell der.

Musikken begynte å gi meg skremmende tanker. Det er akkurat så svakt volum at man nesten kan tro at det er inni hodet man hører sangen. Jeg har aldri trodd på disse "Åndenes Makt" programmene og sånt, men her var jeg nære til å tro at et radiospøkelse bodde inni peisen vår.

Jeg prøvde å følge etter lyden. Denne gangen var det "Safri duo" jeg fulgte etter. Jeg bevegde meg mot vinduet, nedover til gulvet mot hørselsverna til peisfolka, opp igjen til den nye peisen som sto i nærheten av mamma og pappas soverom, og begynte å nærme meg stereoanlegget vårt. Da hørte jeg mamma rope: "Miriam! Nei, men...!" Hun holdt det ene av hørselsvernet til peisgutta i hånda, og vi kunne tydelig høre lyden av musikk når vi la øret vårt inntil. Jeg tok den med inn i lyset og sannelig sto det ikke FM-radio på den ene siden. Vi kunne jo ikke annet enn å le (og selvfølgelig skru den av).

Mysteriet om den mystiske musikken fra peisen er løst og jeg måtte fortelle det til dere!

God natt, blogglesere. Håper du likte nattahistorien. Den er helt sann!

Én kommentar

Michelle Irene Lee

06.07.2009 kl.23:55

Haha, morsom historie!

Skriv en ny kommentar

hits