Volleyball og poker

Det har jeg gjort i dag. Å spille volleyball er god trening uten at man merker det. Jeg må trene uten at jeg vet det for å ha det gøy med trening. Eller holde på med turn, for det kan jeg.
Jeg spilte med folk jeg vanligvis ikke pleier å henge alene med; Tastagjengen. En del av den hvertfall. Jeg pleier egentlig å være ganske nervøs for sånne ting. "Vil noen snakke med meg?" "Blir jeg den stille rare?" osv, men det er jo ikke noe problem. Alle har gått på samme skole i 3 år, og det er ikke som om jeg aldri har snakket med dem. Det er en grunn til at jeg var der. Jeg var nesten med å planlegge det egentlig. Skulle egentlig være strand og bading, men ble volleyball på Tasta istede. Så føltes ut som om jeg var invitert, siden jeg var den eneste som ikke hadde en eller annen tilknytning til Tasta.

Uansett, uvesentlig.

Etter volleyen dro vi hjem til Njaal for å spille poker. Det spillet tar alt for lang tid, så jeg daua litt tidlig.
(haha, akkurat nå sendte mamma melding og spurte når jeg kom hjem. Hun har for en gangs skyld ikke merka at jeg har kommet inn døra. Sa jeg var oppi senga og fikk "FINT!!" tilbake. Haha). Da Njaal vant potten, en fin bunke monopolpenger, ble vi sittende å bare henge i en time (spilte poker lenge). Chill med sånne kvelder. Da ble vi enige om å gjøre det samme i morgen, bare bowling istedenfor poker. Det er mer min ting, selv om jeg sikkert kommer på siste plass da også ^^
Ballspill er vel kanskje ikke helt min greie.

Ah, men deilig med en søndag i ferien med planer. Vanskelig når nesten alle vennene mine er i Frankrike og koser seg i sola og bader på Nices steinstrender.

Snakkas folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits