Politiattest

I dag dro jeg til politistasjonen i Stavanger for å skaffe politiattest i forbindelse med sykepleiestudiet. Det er nødvendig i alle utdanninger der praksistimene inneholder behandling av mennesker. Bortsett fra en ekstremt lang ventetid pga én i skranken, gikk det veldig fint. Jeg hadde allerede fylt ut og printet ut søknaden og brakte med brevet fra Samordnaopptak for å begrunne hvorfor jeg trengte politiattesten. Om ca. 2 uker kommer den i posten. Forhåpentligvis før jeg flytter. Det er bare 2 uker til!

I morgen begynner Glamaten i Stavanger! Har du ikke vært der, så dra dit! Det er en fantastisk opplevelse uansett vær! Oi, mange utropstegn. Uansett, den starter 22. juli og varer til 25. Håper du er like heldig som meg og har fri noen av de dagene.

Ellers skal jeg snart på kino for å se "17 again". Vil egentlig se Harry Potter, men den får vente til tirsdag neste uke. Kan like gjerne se denne.

Var litt stolt av meg selv i dag. Jeg er alene hjemme og må lage mat selv. Det har gått veldig mye i pizza og mat jeg ikke trenger å tilberede, bare varme opp. I dag laget jeg FISK! Laks! Faktisk. Det er ganske godt gjort. Jeg ville til og med ha det. Så det ble laksefilet med potetmos og holandaissaus (eller hvordan det nå skrives). Og ikke minst gressløk fra hagen :)

Ha en fortsatt fin dag! 

2 kommentarer

Christian Samir

21.07.2009 kl.16:01

Det er ikke bare til udanning man trenger politiattest, man trenger det også når man er trener for barneidretten! Jeg har måtte levere 2 stk. da jeg er basketballtrener for klubblag og kretslag i Oslo.

Caroline

21.07.2009 kl.16:02

fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits