Your brain appears to have gone on holiday by mistake

Endelig har jeg kommet i gang med å pakke rommet mitt. Heldigvis skal jeg ikke ha med meg alt, men noe må jo vekk. Til nå har jeg pakket ned de fleste klærne mine i en koffert. Ja, du leste riktig, én! En pappeske med andre viktige ting har også blitt pakket.

p7270104
I eska er det alt fra DVDer til parfyme til fotoalbum. Klarte ikke la de være igjen. For hva er egentlig vitsen med å la fotoalbumene ligge igjen her hjemme? Får mye større glede av å ha de med meg til Oslo. Til og med skolekatalogene fra alle tre årene på Lundehaugen har jeg pakket ned. Åh, det skal bli moro. Synd jeg ikke har noen lunier å dele de med i Oslo. All den interne humoren jeg må leve uten. Vel, uansett... Nå sitter jeg her og vet ikke helt hva jeg skal pakke, verken i kofferten eller esken. Eller på loftet. Har heldigvis 9 dager på meg til å bestemme meg. Og ja, jeg har pakket ned nesten alle klærne mine 9 dager før jeg reiser. Skulle bare sjekke at alt fikk plass. Og jeg har blitt en kløpper på vaskemaskinen nå, så å ha med rene klær til Oslo vil ikke bli et problem.

p7270109
Til dagens anledning (pakking) har jeg derfor kledd meg i svart (og et rødt belte i livet fra Mango som kom på seinere).
Etterhvert bærer det til jobb. Kun 4 vakter igjen. I dag skal modellspeideren komme innom hvis hun holder ord. Det blir spennende. De Kiwiklærne gjør underverker, tror du ikke?

p7270106
Se så fine IKEAeskene mine ser ut. Jeg kan helt ærlig si at det tok meg laaang tid før jeg fant ut hvordan jeg skulle sette de sammen. Men der står de, fulle av ubrukelige ting. Hvorfor jeg er en samler er vanskelig å si. Men en ting er sikkert... Det skal bli slutt på det i Oslo!Én kommentar

anita

27.07.2009 kl.22:53

Takk for bloggen din ; )

Skriv en ny kommentar

hits