Innflytting i studenthybel

Jeg har en egen postkasse med mitt navn på. Jeg har en egen nøkkel. Den er bare min. Jeg har et eget bad. Det er bare mitt bad. Jeg har en egen hybel. Jeg har en hylle i kjøleskapet til maten min. Jeg har et skap og en skuff til å ha kjøkkensakene mine i. Det som skal i de er bare mitt.

Dagen startet klokka 9 og etter en 20 minutter lang dusj og en mindre frokost bar det avsted mot St. Hanshaugen og nøkkelhenting. Nøkkelen var et kort og hybelen var med eget bad. Herregud, det var bra! Vi kjørte for å sjekke ut hybelen. 3. etasje. Det var heis. Men jeg tror trappene kommer til å bli flittig brukt av meg. En eller annen måte må jeg jo få trening. Diskutering av hvorda møblene burde plasseres og innflytting av tingene mine hjemme fra ble tatt med inn og så gikk turen til IKEA.

Småting først, møbler etterpå. Til sammen var vi nok på IKEA i 2-3 timer. En seng (120x200 endelig! Ødelagt knærne mine i veggen de siste 4 årene jeg har ligget i en 90x200). Istedenfor en pult ble det et skatoll i "romantisk" stil og stol i samme stil.Og ikke minst en hylle til å ha alle mine framtidige skolebøker i. Og kjøkkensaker. Det er mye plass til meg på kjøkkenet bortsett fra en plass. Fryseren. Hvordan skal jeg kunne hamstre på tilbud når det er 3 skuffer i fryseren fordelt på 8 personer. De var stappfulle i dag og de er neppe mindre fulle når jeg begynner å handle mat der.

Jeg har allerede lokalisert Kiwi, Meny, Elkjøp, Jysk, Kebab og Apotek (tror jeg), så nå er det bare å finne bussholdeplassene (og finne ut hvilken vei jeg skal ta bussen) og finne T-banestasjonen. Akkurat nå er det stor anleggsarbeid ved Carl Berners plass, så jeg ser på det som en utfordring.

Jeg er utslitt etter å ha løftet 8-42 kg pakker fram og tilbake, opp og ned i hele dag. Nå skal jeg slappe av. Ikke i hybelen min enda dessverre. I kveld blir det hos farmor og farfar :-)

Hva har du gjort i dag?

2 kommentarer

Halalaamini

06.08.2009 kl.18:39

så sinnsykt kort tid vi har igjen av sommmeren, snart skole, lekser og all kjedelige greier. nyt resten av ferien1!:D

May Solveig

08.08.2009 kl.19:08

Jeg liker bloggen din kjempegodt! Så regn med at jeg kommer til å lese den fremover! En av grunnene er at jeg også er student fra høsten av! Ikke i Oslo, men :)

Skriv en ny kommentar

hits