Fredagskveld i studentbyen Carl Berner

Jeg tror noen har fest. Det høres hvertfall sånn ut. De har spilt Sveriges Grand Prix innslag fra 2008 "Hero" 15 ganger på rad (nei, jeg overdriver faktisk ikke, ca. 3 kvarter). Halvveis inni marathonet begynner en annen hybel (antar jeg) å spille noe som bare består av bass. De ble høyere og høyere akkurat som om de konkurrerte. Til slutt forsvant bassen og herofanatikerne skiftet sang. Godt å vite at jeg ikke trenger å være musestille her hele tiden. Var sikker på at noen dunka borti veggen tidligere som et signal på at jeg skulle skru ned musikken. Jeg kunne til og med høre laptopen suse, så det var ikke så høyt. Håper det bare var en tilfeldighet. For besøk skal jeg ha, og bråk kan det bli enten av ølflasker som klirrer, høy latter eller TV-lyder. 

Det er første kvelden min i hybelen. Rullegardinen er trukket ned, stålampa mi er tent og veggene mine er utrolig bare. Jeg må finne noe fint å henge på de. Bluetac blir nok en god venn her. Det er også min første natt i den nye senga mi. Endelig en 120 cm brei en. Jeg har sagt det og kommer til å si det flere ganger til for jeg er så fornøyd med det!

Morgendagen skal jeg bruke til å pakke en bag for 3 dagersturen min til Trondheim. (urk, åpna opp vinduet mitt og det som slo meg var dårlig festmusikk og tung røyk lukt. Trodde det skulle være røykfritt her jeg, ikke bare inne, men ute også. Må lukke vinduet igjen), Ellers skal jeg sette opp TV-bordet sånn at jeg får satt inn bøkene og DVDene mine :-D Printeren vil jeg også få på plass. Og resten av kjøkkentingene. Og pakke opp innflyttingsgaven fra Andrea og Evi. Og finne ut hva jeg skal lage til middag. 
Farmor og farfar henter meg og kjører meg til bussen i morgen. Må huske billettene! Og nøkkel. Og studentbevis! Og...PUTE! Blir en lang natt på bussen. Men det er ikke før i morgen natt. I natt er det 120 cm brei seng på meg!

   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits