Back to Oslo uten jakke og toalettveske, men med skytedrama

Så flink er jeg til å glemme. Eller kanskje tingene mine likte seg så godt i Trondheim at de nektet å dra derfra? En liten tur med posten skal de hvertfall få.

Etter noen opplevelsesrike dager i Trondheim, satte vi oss på flyet hjem til Oslo. 40 minutter seinere eller noe sånt satte vi våre føtter på kjent jord og fant veien ut i regnet og inn i bilen til Karianne. Jeg og Linda ble satt av på Oslo S. Jeg skulle skaffe meg et studentreisekort og derfor gikk vi mot Trafikanten, men hele området var avstengt pga filminnspilling. "Tomme tønner" tror jeg det var... Vi ble stående og se på at to menn gikk mot kameraet og før vi visste ordet av det kom det vanvittig høye skytelyder! Aldri hørt lignende! Tror de fleste skvatt.
Etterpå fikk vi gå over veien, jeg trakk en kølapp. 599. I skranken sto det 534. Hmmm... Linda viste meg T-banen og hvilken retning jeg skulle ta den i. Jeg bestemte meg da for å glemme køen, kjøpe et 7-dagers reisekort og dro hjem. Jeg orket ikke vente. Jeg skulle hjem, lage taco (forberede det hvertfall) og møte søstera mi på Oslo S som kom hjem fra ferie. Det er akkurat det jeg gjorde og :-)

Jeg sa at hun kunne overnatte siden det ble så seint. Bra at jeg hadde stor seng da :P Så nå sitter vi her kl. 10 om morningen og... ja... snakker?

Vi blogges hvertfall ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits