Gjort nyttige studentting

Ja, det vil jeg påstå at jeg har. Det første jeg gjorde i dag var å betale semesteravgiften, materiellavgiften og studentens og akademikerenes internasjonale hjelpefond. Til sammen ble det 750 kr. Så vær forberedt på at de pengene forsvinner i løpet av den første måneden du er student. Ikke bruk pengene på tull og tøys. 
Etterpå registrerte jeg meg på StudentWeb. Jeg er altså et skritt nærmere å være student. Eneste som mangler nå er å få lånet inn på konto og begynne på Høgskolen.
Ellers har jeg funnet ut hvor jeg skal møte første dagen og hvor sykepleierne holder til på skolen ved hjelp av et enkelt kart de har sendt med fakturaen. Og apropos faktura... hvorfor har jeg ikke fått hybelleieregningen enda? Må vente en uke til før jeg spør siden det kan ta opp til 3 uker, men jeg begynner jo å lure litt. 

I dag fant jeg også veien til bodene og vaskerommet med hjelp fra min kjære søster. Kompliserte greier dette :-P Okey, en tilståelse... Jeg hater å finne ting alene. Rom, bygninger og steder for å spesifisere det. Men nå var det altså unnagjort. Det var ingen lås på boden min, men det var mange stygge gutteklær der, så de kasta jeg ut. Min bod. Dessuten tror jeg ikke den forrige leietakeren vil komme tilbake og kreve dem. Han hadde tross alt tatt med seg låsen.

Jeg gikk også på en pitteliten oppdagelsestur. Først gikk jeg ned på ICA for å finne de fantastiske kjøkkenvaskeserviettene Siv hadde kjøpt. Hadde de dem? Nei. Da la jeg turen opp Christian Michelsens gate til neste busstopp og vandret hjem igjen mens jeg snakket med Andrea. Koselig å høre stemmen hennes igjen. Utrolig hvor avhengig man er av å høre andres stemmer. Hun har en koselig stemme.

Så dro jeg hjem, lagde spaghetti i ro og fred (møter nesten aldri noen på kjøkkenet), blandet créme fraiche med holidaydipp (det er sunnere enn rømme. Skulle egentlig kjøpe lett créme fraiche, men det hadde ikke Kiwi) og spiste maten min mens jeg så på dagens Oprah som handlet om vold mot kvinner og at det må behandles som en avhengighet for har en mann slått en kvinne én gang, vil det skje igjen.

Jeg har sett folk flytte inn i dag. En i nr. 9 (min blokk) og en i nr. 11. Hilste på hun som holdt på å flytte inn i nr. 11 med et smil og et hei. Hun så koselig ut. Hun i min blokk så jeg bare ut vinduet. Fikk bare inntrykk fra bakhodet hennes. Det ga meg ikke stort :P


Og nå skal jeg ringe Silje og spise gulrøtter med holidaydipp. Sunnere alternativ!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits