Oppdagelsestur, organisering og masseflytting

I dag dro jeg og søstera mi til Majorstuen. Hun hadde fått i oppgave av meg å vise meg litt rundt, spesielt Bogstadveien. Jeg likte meg i Bogstadveien, men regnet kunne jeg vært uten. Både jeg og Rebecca trengte vesker, og vesker fant vi. Min kalles vel egentlig en weekend bag. Fin, sort, skaibag. Endelig! Lett etter det lenge.
Vi fortsatte mot Slottet og ned Karl Johan, stakk innom noen få butikker der før vi gikk ti trafikanttårnet igjen. Denne gangen ble jeg sittende å vente til nr. mitt ble ropt opp i skranken, men kunne de hjelpe meg? Nei. Jeg skulle ha et studentkort, men uten noen bekreftelse fra Høgskolen kunne de ikke gi meg det, selv om jeg hadde gyldig studentbevis. Hmm, at det står Sandnes på studentbeviset mitt hjalp kanskje ikke :P
Vi tok T-banen tilbake til Majorstuen og stakk innom senteret der Rebecca jobber. Det fant jeg en fancy liten butikk som jeg ikke husker hva heter akkurat nå, men jeg fikk kjøpt både limstift, hengelås og hullemaskin. I butikken Rebecca jobber i fant jeg skilleark. Så når hun begynte på jobb tok jeg turen hjem igjen og begynte å organisere.

Regninger, skoleinfo, politiattest, hybelinfo osv, alt ble plassert inn i permer. Limstiftene ble brukt til å lime bildene mine inn i album. Har hatt de albumene i 1 år nå uten at jeg har limt bildene inn, bare plassert de hvor de skal være. Nå når jeg endelig har tid, var det kanskje på tide at jeg gjorde noe.

Og hvorfor har det seg sånn at alle flytter nå?! Jeg har vært i Oslo i en uke nå og jeg har hatt masse ledig tid. Om en uke begynner skolen og da er det mye mindre tid til å henge med folk, så hvorfor flytter alle inn nå og ikke for en uke siden sånn som meg?! Skal nok få tid til å henge med alle i fadderuka for da er det ikke skolestress (enda).

Etterpå blir det pastasalat med pesto og ungkaren tipper jeg :P Blogges! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits