Oslo med lunis

Jeg startet dagen som vanlig med dagens sudoku mega på shockwave.com for å våkne opp. Deretter gikk jeg inn på facebook og spurte om noen ville henge med meg i dag (jeg hadde ingen planer for dagen, så det var ingenting å tape på det) og jommen fikk jeg svar. Mong, en jeg har gått i parallellklasse med på VGS tok nattoget til Oslo i natt og likevel orket han å henge med meg! Godt gjort. 
I 14-tida møttes vi ved Byporten og vandret opp Karl Johans gate på jakt etter en musikkbutikk og skolen hans (som jeg og forøvrig skal tilbringe en del av første skoledag på). Når sola skinte og vi vandret mellom bygningene på jakt etter Staffeldsgate 4 ble det kokvarmt. Og jeg som hadde på meg bukse... Akk akk. (Ooo, fun, bil med IKEA-tilhenger står utenfor. Nye flytter inn!) 

Vi fant skolen og vandret fram og tilbake på Karl Johan. Traff på en luniegersunder, snakket med han og vandret videre. Av sånt blir man sulten. Han hadde ingen krav, jeg ville ikke velge noe han ikke ville spise. Av sånt blir det Burger King. La meg fortelle dere... Jeg har funnet en ketchupvenn! Idun Ketchup er så mye bedre en Heinz! Deal with it! Og jeg har ikke høydeskrekk, bare en frykt for å falle. Det er ikke det samme! 

Uansett, det er jazzfestival i Oslo... The Weasel Word spilte rett ved 3 Brødre. Helt greit. Ikke helt min type jazzmusikk. Vi sto der og hørte på mens vi ventet på T.E., en fellow dramaluni som også ha flyttet til Oslo. Da han omsider kom hørte vi litt til og vandret avgårde for å finne han et belte for buksen hans falt ned... Senere fikk vi også vite at bokseren og buksen hans sammen var en dårlig kombinasjon og det førte til skrubbsår. Takk. Hehe. Etter at T.E. spanderte en melkerull på Mong stakk jeg (wow, dette virker mye kortere enn det det egentlig var). Søstera mi kommer for å lage middag med meg. Mitt felleskjøkken er renere enn hennes felleskjøkken. Tror det er best å lage maten her.

Snakket akkurat med en venninne som skal begynne første året på Lundehaugen, min gamle VGS. Hun er så heldig! *Savn*. Hun får LYDIA som bevegelseslærer! Hehe, bare mine gamle klassefolk skjønner hvorfor jeg ler nå. Hihi... Og Kristin får hun. Det er bra. Hun er kul. Men nå er jeg sliten. Nå skal jeg sette meg godt til rette og lese flere "Confessions of Georgia Nicolson"..."Are these my basoomas I see before me?". Siste boka i serien. *hulk*

Blogges!

Én kommentar

marte

15.08.2009 kl.02:19

hahahaha! eg ler med deg:D

Skriv en ny kommentar

hits