Saturday Slobfest

Det er lørdag. Det regner. TVen har vært på store deler av dagen. Boka ligger urørt på pulten. Det er ikke fordi jeg ikke orker å lese eller ikke har lyst. Det er fordi jeg ikke vil gå den ene meteren fra senga til pulten for å hente den. Jeg synes det er kaldt. Dermed blir TVen stående på (ikke for øyeblikket, nå blogger jeg jo).

Jeg burde jo gjort noe. Improvisert. Impulsive turer. Jeg burde skape noe, få handling i hverdagen min. Lørdagen min hvertfall. Men med regn ute og mindre kjennskap til Oslos regnværsdagersteder kommer jeg meg ikke lenger enn til Jysk for å kjøpe tørkestativ og Kiwi for å kjøpe min første pizza i hybelen (mmm, den smakte godt). Nesten 10 dager har jeg bodd her, og ikke én dag har jeg tydd til pizza (bortsett fra nå). Jeg er imponert over meg selv.

Så her sitter jeg, som i går, alene. Det er helg... Jeg burde vært på vorsh eller filmkveld. Lett at jeg lurer meg selv. Hvem vet om jeg kanskje hadde gjort akkurat det samme hjemme i Stavanger? 
"So you think you can dance", superchipsposen og holidaydippen. Jeg hadde muligens gjort det samme. 

 

snapshot200908152
Øyeblikkets øyeblikksbilde. Så Philip danse solo på So You Think You Can Dance. Av guttene håper jeg Vitolio må hjem for jeg er så utrolig fan av de andre guttene! Og av jentene må Kayla bli!

Ser du på? Hvem mener du skal hjem?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits