Første dag som student nesten overstått

Jeg møtte Ida i gangen rett rundt halv 10. Vi gikk sammen til bussholdeplassen og venta på bussen der. Begge var spente. Bra at vi kunne fokusere på å bli kjent med hverandre istedenfor å snakke om skolen hele tiden. Hun er skikkelig kul.
Da vi kom til Campus var det masse folk der, men vi fant "sykepleierne". Etter 1 times pining med alt for lange taler og sære skolefanfarer gikk vi med fadderne til Storsalen i Staffeldsgate 4. I løpet av åpningen fikk jeg melding fra Camilla som ikke hadde det like bra som meg. Hadde nok hatt det like ille som henne om jeg ikke hadde blitt kjent med Ida. Vi fikk også oppleve at det er mye liv i sykepleierfadderne. Da de nevnte sykepleierstudiene i en tale begynte de å hyle og hoie. Minte meg litt om Lundehaugen :)

Da vi ankom Storsalen registrerte vi oss og satte oss i salen for å få nok en tale, informasjon, 2 korte forelesninger om barn med kreft som skriver sanger, og eldre og verdighet. Det var ganske interessant.

Etterpå var det duket til grilling på St. Hanshaugen. Det var kokvarmt i sola, masse liv i sykepleierfadderne og mange folk! Etter 2 pauser og snakking med ei som heter Maren, var det noen trøndere (?) som tok initiativ til å samle litt folk i kveld og gå ut på Samfunnet. Jeg og Ida er veldig ivrige på å få med oss alt, så vi takket fort ja! Vi dro hjem og nå sitter jeg her. Klokka 17 skal vi møtes og dra tilbake til St. Hanshaugen for å treffe dem. Føler meg som en liten baby blant alle studentene. Har bare truffet folk som er 20 og 21 i dag. Kjipt at jeg er den eneste som er 19, for det betyr færre utesteder på meg. Men Ida har et leg som kanskje kan ligne på meg... Får se om det går en gang. 

Kanskje lurt at jeg tar meg en dusj og skifter klær.

Skal prøve å skrive mer når jeg kommer hjem i kveld, men vi får se. Begynner kl. 9 i morgen og da begynner fadderuka! Blir delt inn i klasser og faddergrupper. Wee!

snapshot200908184

Øyeblikksbilde


Blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits