Det tar på å være sykepleierstudent

Bakfull var jeg ikke da jeg våknet opp i dag. Halv 8 våknet jeg av vekkerklokka mi og vandret langsomt mot badet og inn i dusjen. Tror det er den beste dusjen jeg noen gang har hatt. God og varm, ville ikke gå derfra.
Likevel skrudde jeg av dusjen og fant fram de mest behagelige klærne jeg hadde. Deretter svinset jeg rundt i hybelen, og rett før halv 9 gikk jeg inn på kjøkkenet, smørte matpakke og tok et knekkebrød i hånda. Rett etter traff jeg Ida i gangen og vi gikk mot bussen.

Salen var fullere enn i går. Vi fant plasser oppe på galleriet og ventet i spenning på å få vite faddergruppene. Men det ville ikke skje før i slutten. Og la meg fortelle dere, opplesingen av de gruppene tok lang tid. Jeg og Ida går i 1B og vi måtte vente i 1 time før de hadde ropt opp alle gruppene i 1A. Uheldigvis kom vi ikke i samme gruppe (gikk alfabetisk med noen unntak her og der). Vi havnet i faddergrupper (består av 3 studiegrupper) med de vi er i studiegrupper med (det er de vi skal skrive oppgaver med, jobbe med, være mest med). Jeg kom i gruppe 1B-15. Kjente ingen, men Ole, som jeg traff i går var i samme faddergruppe, så hang litt med han i starten. Etterhvert kom jeg i snakk med en som heter Johanne. Vi er i samme studiegruppe også. Hun var veldig koselig.

Fadderne våre der i mot... Det var 3 gutter. De viste oss bygninger og ikke særlig mye mer enn det. Det var rett og slett litt kjedelige faddere. (Båtturbilletter ble det kun solgt 50 av i dag. Jeg fikk ikke...) De spurte om vi ville treffes før festen starter på Velvet, så vi ble enige om å treffes utenfor sykepleiebyggene kl.18.

Da vi så opp kom vi på at det mest sannsynlig kom til å regne. Fadderne var allerede gått og vi begynte å planlegge et vorsh innendørs. Uheldig for de som gikk før vi snakka om dette... Så ja, da skal vi treffes med pent antrekk i kveld og ha vårt eget vorsh og bli kjent med hverandre. Studiegruppene er de vi skal henge med mest. Ganske spesielt egentlig. Vi har på en måte blitt utdelt venner. "Disse skal du henge mye med i år. Bli venner!"

Fikk en venn da. Johanne. Tok t-banen hjem sammen også, men hun bor litt unna meg. Greit å ha en det er lett å snakke med. Resten blir jeg kjent med i kveld.
Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å lage mat! Spaghetti bolognese (?). Stor posjon, så nå har jeg litt til i morgen. Etterpå dro jeg til postkontoret for å hente toalettveska mi og regnjakka! Den var endelig kommet.
Søte Siv hadde pakket inn alle de knuselige tingene i den sånn at ingenting skulle gå i stykker. Det satte jeg stor pris på! Tok en tur innom Ida på vei hjem. Måtte finne ut hva hennes planer var. Hun møter allerede faddergruppen nå. Med fadderne... Men vi treffer jo hverandre på Velvet. Også skal vi ta bussen til skolen sammen i morgen. Det er så greit å ha en reisepartner ^^

Men hva skal jeg ha på meg? Pent antrekk... Blir hvertfall pumpsa mine :-) Kanskje jeg skal ta den svarte kjolen... Den enkle. Men håret?! Fletta det i dag morges mens det var vått, så det blir sikkert heftige bølger.

snapshot200908192

Øyeblikksbildet... Jeg er sliten. Dagene er lange, litt kjedelige til tider. Dessuten er det fest hver kveld på en eller annen måte og skole halv 9. Tror alle hadde blitt slitne!

Blogges!

3 kommentarer

marita

19.08.2009 kl.18:14

hehe, studentlivet tar på! Fadderne på gruppa mi er ganske greie! De ordner vors og organiserer alt og sånn, ganske greit!

marita

19.08.2009 kl.18:24

SV: går på Høgskolen i Nord-Trøndelag, Campus Røstad ;-)

Sandra

20.08.2009 kl.08:57

hehe, tar på å være student jah! utrolig gøy å lese om dine små og store opplevelser som student :) gleder meg til fortsettelsen.btw: utrolig kult bilde (vet ikke det "proffe" navnet på, hva skal jegkalle det, velkomstbildet nærmest) hvordan laget du det?

Skriv en ny kommentar

hits