20.aug.2009

Våknet nok en gang uten hangover fra gårsdagen, og tror du ikke at vi skal ut nok en kveld?! 3 ganger på rad i en skoleuke er nok ny rekord for mange av oss nye studenter. Opp 7.15 og 1 time seinere var jeg og Ida på bussen mot skolen. Denne morningen skulle vi treffe veilederen vår. Dessverre har vi forskjellige, så mens hun gikk ned en korridor og inn ei dør måtte jeg gå langt om lenge i labyrinten også kalt FG5 (et skolebygg). Veilederen min virker kjempekoselig! Håper førsteinntrykket stemmer.

Vi ble plassert i studiegruppene våre. Gruppa mi virker veldig grei. Tror alle kommer til å jobbe godt sammen. To av oss er akkurat blitt ferdig med videregående, mens den eldste er 35 år, gift med to barn. Synes hun glei fint inn i gjengen av ungdommer, jeg! Etter litt informasjon, intervjuing og leiting etter trekanter fikk vi gå. Utenfor FG5 ble de fleste fra vorshet i går stående å snakke og planlegge dagens event: BLÅLYSAFTEN med politistudentene. Og hva er vel en fest uten vorsh?

Denne gangen blir det Tøyen og mest sannsynlig samme folk som i går. Men en ting blir annerledes. Sykepleierstudentene MÅ kle seg i rødt. Dette er de fleste jentene veldig misfornøyde med da rød ikke er en bra farge til alle. Jeg tror samtlige av oss ikke eier et rødt plagg. Derfor blir det rødt tilbehør. Negler, lepper, belter, øredobber, du skjønner tegninga.

Jeg og Ida gikk på Grünerløkka for å finne disse røde detaljene. Vi forelska oss i søte små butikker, men røde ting fant vi ikke. Dermed måtte vi ty til kjedebutikkene inne på Oslo City. Slitne vendte vi hjem. Jeg tenkte jeg skulle være smart og vaske litt tøy, men da jeg kom ned var alle de 8 vaskemaskinene opptatt :( Er kanskje vanlig i og med at det er nesten 200 boliger/studenter fordelt på 8 vaskemaskiner...

Så nå venter jeg på at Ida skal våkne opp og at vi skal lakke neglene våre, jeg skal stritte håret mitt (kanskje lurt å ta dusjen først da...), dusje, sminke meg og ta t-banen til Tøyen. Det trenger jeg!

snapshot20090820
Øyeblikksbildet reflekterer min dårlige hårdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits