21.aug.2009

God morgen, alle sammen! Det er virkelig en strålende dag! Sola skinner, skal ikke på skolen før i 12-tida og heller ingen hangover i dag! Selv om jeg har festa 3 kvelder på rad nå hadde jeg ikke hatt noe i mot en fjerde, men skal ta en rolig kveld i morgen. I motsetning til alle andre normale ungdommer tror jeg de i min faddergruppe kommer til å bruke helga til å hvile på og bygge opp kreftene til en ny uke lik denne.

Nok en gang var det vorsh med ca. samme gjengen, men denne gangen på Tøyen. Jeg ble misunnelig da jeg så leiligheten vi skulle være i. Det var Tøyen, men det var (beklager språket) jævlig fint, stort og høyt under taket. Hun og søstera betalte i unnerkant av 8000 kr mnd! Har det så gøy med disse folka at jeg ikke har lyst å dra fra vorshene. Hehe, har brukt lang tid på å komme oss til Velvet de kveldene...

Sammendraget fra Velvet i går blir nok ca. slik:  Kjøpte en øl for 55 kr. Styrta nesten hele greia. Danset til svetten rant. Tilbrakte masse tid utenfor lokalet. Ble kjent med Tiril (90-modell :D ). Sprang rundt med hu og Trude (MTT) på Deli De Luca. Ble tatt for å være 85-modell av en 22 år gammel mannlig sykepleiestudent. Fulgte en full ingeniørfadder med røyk i hånda ut av Deli De Luca. Tok masse bilder med Tiril på Deli De Luca. Hentet Ida på Velvet sånn at vi rakk trikken hjem. Og til slutt tok vi trikken hjem.
Historien i korte trekk hvertfall.

snapshot20090821
Øyeblikksbildet. Ser dette ut som ei jente som har vært ute 3 kvelder på rad?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits