Det beste med HiO SU

Det beste, for min del, er folket. Mine medelever er virkelig flotte mennesker. Alle er så velkomne, jeg føler ikke at noen dømmer andre, folk er rett og slett hyggelige, åpne og ærlige. Jeg er den yngste i "gjengen" og det slår meg flere ganger at de fleste er 2 år mer enn meg (pluss/minus). Men hver gang det nevnes sier de fleste at det hadde de helt glemt og at jeg virker eldre enn 19. Og det blir sure miner når jeg ikke kan være med på uteplassene med 20 årsgrense. "Det fikser vi snart", sider de. Ser på meg selv som veldig heldig som har kommet i denne gruppen. Det gjør det litt lettere å være fra vennene mine hjemme.

Jeg trodde aldri at jeg skulle få en vennegjeng fra så mange steder eller så store aldersforskjeller. Men det funker. Da jeg flytte trodde jeg at jeg skulle få skikkelig oslodialekt eller  hvertfall få vekk det stavangerske tonefallet. Det jeg oppdager er at jeg har blitt breiere i oslodialekta. Når man henger med totninger og folk fra Gudbrandsdalen er det lett å bli påvirka. Men det er noen jenter fra Bærum og Oslo som får meg vekk fra det igjen.

Jeg tror virkelig at jeg er heldig. Vet om flere som ikke har like bra samhold som oss etter så kort tid. Men hallo! Det har faktisk bare gått 2 dager! Nok en gang minner det meg litt om Lundehaugen. Ble fort kjent da og :-) Så vurderer du å søke sykepleie noen gang, gå på HiO! Hvis du er usikker kan du jo følge med på bloggen min så får du vite alt du trenger.

snapshot200908214

Øyeblikksbildet er med studentbeviset mitt fra HiO som jeg var så heldig å bli tatt bilde av til i dag (wow, dårlig setning).Så nå er jeg student! Jeg har beviset ;)


Én kommentar

Sandra

22.08.2009 kl.11:12

Godt å lese at du har funnet deg til rette i Oslo :)gruer meg litt til totingdialekta jeg også.... skal tross alt flytte til Gjøvik, hehe :)

Skriv en ny kommentar

hits