Sykepleieruniform og utstyr

Nå er det bestilt. Saks med inngravering (navnet mitt så klart), søsterklokke med inngravering, navneskilt og klær (hehe, trodde du kanskje at jeg ikke mente sykepleieruniform og utstyr på et seriøsplan? Sorry å måtte skuffe deg.). Jeg og Ida er så smarte å kjøpe sammen slik at vi må betale mindre i porto. Alt vi gjør for å spare på småkronene. Dessuten bestiller vi fra to forskjellige nettsteder for å finne de billigste og beste produktene. Og med litt rabatter og sånt blir det vel kanskje 800 kr på hver for alt det vi trenger.

Dagen har egentlig vært ganske chill. Vi laget middag (krydderbiff, go' helg-tilbudet til Kiwi denne helga) og så film sammen. Nå har ikke jeg skaffet med DVD-spiller enda, og hu har enda ikke fått senga si, så da flytta vi DVD-spilleren hennes inn på mitt rom og satt i senga mi og så film. Vi utfyller hverandre på så mange måter. Ikke bare ved at den ene har ting den andre ikke har, men f. eks. så er alle hennes møbler og tallerkner og slike ting svarte, mens mine er hvite. Begge to er ganske rotete av seg, begge har kun ei storesøster, vi liker sopp (mmm, sopp!) og vi er begge veldig glad i den grønne sørlands chipsen.

Og hva skjer forresten med støvet? Det blir enormt fort støvete! Det er ikke rart det kalles hybelkaniner! Har hatt mange av dem til nå. Selv om jeg har både våt- og tørrmopp har jeg kommet fram til den konklusjonen at jeg må kjøpe meg en støvsuger for å ta knekken på skadedyrene! Det og en DVD-spiller.
Jeg har moppa, vaska, RYDDA og samla opp hybelkaninene i dag fordi jeg hadde lyst, ikke fordi jeg måtte. Det er helt nytt for meg. Det var ikke så ille at det ikke gikk an å leve med. Jeg mener... Det er mindre støv her enn det det noensinne var på rommet mitt. Eneste forskjellen er at nå SER jeg støvet. Det var usynlig for meg før.

snapshot20090822

Jeg føler ikke at jeg har tatt skikkelige øyeblikksbilder de siste gangene. Så her er et bilde som ble til 5 sekunder etter at jeg hadde trykka på knappen. Men husk, alle er 20 % penere enn det man er på bilder fordi bildet ikke fanger karisma og utstråling ;-)

Én kommentar

Idaaaa!

23.08.2009 kl.00:21

Så enig! vi er som jingogjang! :) likær deg !!

Skriv en ny kommentar

hits