"Da mannen min tok meg på puppene..."

Vi hadde første "skikkelige" forelesning i dag. Det var om hender og håndlag. Foreleseren vi hadde var liksom litt vimsete og åpen. Skikkelig herlig. Høydepunktet av forelesninga var da hun begynte å snakke om å berøre andre, om tillatelse og om pasienten føler seg trygg med å bli berørt. Hun kom med verdens herligste, personlige eksempel.

"Da mannen min tok meg på puppene for første gang ble jeg veldig sur! Jeg syntes det var ekkelt, jeg. Det var ubehagelig. Men nå liker jeg det veldig godt." 

De ca. 400 elevene som var tilstede lo godt og lenge! Denne dama ga av seg selv og på den måten fikk hun elevene interessert. Tror de fleste hørte godt etter for ikke å gå glipp av noen andre morsomme utbrudd, men det fører jo med at vi får med oss det hun sier. 

Jeg gikk midt i siste del av forelesningen for å kjøpe billett til Latter i kveld. Alle vennene mine hadde billett, men jeg hadde enda ikke fått tid til å kjøpe. Jeg ville ha billett, og fordelen med  Høgskole er at oppmøte ikke er obligatorisk med mindre det står på timeplanen. No more fravær!

Uansett, vors og latter i kveld og skole i morgen. Blir en vanlig ting det.

2 kommentarer

Kamilla H

24.08.2009 kl.15:57

Hørtes ut som et bra opplegg det da :)

at2girls1blogg

24.08.2009 kl.16:40

Digg! Hørtest nesten litt ut som ein fritsen historie, haha.

Skriv en ny kommentar

hits