Sykepleien kan være intenst

Det ble ikke togafest likevel. Det var like greit. Forelesningen i dag fra 12.30 - 15.40 gikk vi gjennom 5 kapitler om mikrobiologi i ekspressfart! Jeg har aldri fått med meg så mye eller lært så mye på så kort tid! Helt ekstremt. Har bare en forelesning om det, så blir intenst når vi skal gjennom så mye.

Dro heller på Aker Brygge og spiste på Friday's med noen av jentene i klassen. Var veldig deilig å ta en rolig kveld istedenfor å drikke nok en gang denne uka. Blir nesten som å tvinge det ned. Blir ikke noe kos liksom. Kjenner at jeg er helt utslitt etter fadderuka. Det tar på. Men i morgen er det hvertfall bare skole i et par timer, så kan jeg gå hjem.

Det er dessuten valgfritt. Jeg kan bli hjemme og sove og kaste bort dagen, men jeg synes det er deilig å få noe ut av den. Og nå som jeg liker caffe mocca har jeg en liten hjelp til å holde meg våken. Ikke at jeg vil at det skal bli en vane. Skulking (vel, det kan ikke egentlig kalles skulking fordi det ikke er obligatorisk frammøte) er ikke noe jeg har lyst å starte med. Dårlig vane vil jeg ikke skal bli min greie.

Så nå sitter jeg her. Har stooore planer om å lese på dagens og fredagens forelesninger. Derfor dette innlegget ikke blir ett av de lengste. En siste ting kan jeg si... Siden Christine i klassen skal bli instruktør på et av studentidrettens treningssentere skal jeg tvinge henne til å tvinge meg til å dra på hennes timer (aerobic og styrke). Da får jeg hvertfall trent!

snapshot20090826
Tenkte dere kanskje ville se neseborene mine i dagens øyeblikksbilde...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits