Hvorfor ble det ikke blogging før nå?

Det har vært en utrolig kjedelig dag, derfor! Min Carl Berner-nabo har dratt til Kristiansand for å besøke kjæresten sin for helgen og vips merket jeg hvor lite jeg har vært alene de to siste ukene. Helt utrolig hvor deilig det er å bare slappe av. Men jeg har også prøvd meg på legemiddelregning (de oppgavene jeg fikk til var å gjøre mg om til g og omvent, og til og med det sleit jeg litt med... alt for lenge siden jeg gikk på barneskolen). Dere skjønner kanskje da hvorfor jeg ikke blogger om noe så vanlig og kjedelig som denne dagen har vært.

Jeg fikk brukt en del av dagen til å catche opp med flere hjemmefra og det liker vi =-) Andrea, Evi og Madde fikk jeg en dose av på facebook, mens skjønne Silje ringte meg. Koselig å høre fra de hjemmefra. Ikke lenge før jeg reiser hjem en helg. Gled dere, stavangerfolk! Østlendingen vender tilbake!

I morgen er det forelesning om hygiene fra 8.30 av også har jeg fri klokka 12, tror jeg. Da skal dere få vite hvor nøye dere må være, og jeg kommer sikkert med noen nyttige unyttige fakta.  Så til da... God natt =-)

snapshot20090827
Øyeblikksbildet ble tatt mens jeg så på The Closer


 

Én kommentar

Trude Larsen

28.08.2009 kl.00:03

natta :-)

Skriv en ny kommentar

hits