Foreleser med svart tangaI dag hadde vi forelesning om hygiene. Foreleseren snakka "Atle-Johnny" og jeg holdt på å dø av kjedsomhet til tider. Godt at jeg hadde printa ut forelesningen på forhånd slik at jeg ikke trengte å ta notater. Kjedsomheten slutta brått da foreleseren begynte å snakke om arbeidsklærene våre. På skolen skal vi på øvelsespost (øve på praktske sykepleierting) og da må vi ha sykepleieruniform på oss (ikke den fra kondomeriet). Det kan være litt gjennomsiktig stoff og derfor ble vi fortalt at vi må ha på oss hvitt undertøy for å unngå en tabbe foreleseren vår hadde gjort. 

Foreleseren vår skulle undervise på en øvelsespost og hadde på seg svart tanga under klærne som alle elevene klarte å se gjennom det tynne stoffet, og det ble et stort samtaletema helt til de elevene gikk ut av HiO.
Det var vel ikke så ille, tenker du kanskje. Hvem som helst kan gjøre den feilen. Vel, nå visste ikke du at foreleseren var MANN! Hahah, tror ikke det var noen som kjeda seg da. Latteren steg i auditoriet og det ble brukt noen minutter på å roe oss ned. 

Men nå er det helg! Det er så deilig! Har ikke vært ute siden mandag, så nå blir det fest igjen! Husfest for å være helt eksakt. Fra og med 16.00 selger de øl i sykepleiernes kantine for 15 kr! Det er litt annerledes enn de til 55 på utestedene!
Blir et lite jentevors før vi stikker dit. Om vi stikker dit. Kan hende det blir ut på byen med en gang. Hvem vet? Alt kan skje med når sykepleiestudenter er samlet.

snapshot20090828

Én kommentar

Marte

06.03.2011 kl.20:47

Den historien fikk vi også høre! :) Begynte første året nå i august.

Skriv en ny kommentar

hits