Jeg holdes som gissel av min egen hybel.

Det er noe veldig teit med hybelen min! Den har nøkkelkort. Det er noe skikkelig dritt! Alt har gått fint, helt til jeg skulle lage middag. Dørhåndtaket funket ikke på utsiden. Dere kjenner til hotelldører, gjør dere ikke? De med nøkkelkort. Hvis døra er låst og du tar i håndtaket får du ingen motstand når du trykker ned fordi håndtaket på utsiden har ikke kontakt med det teknologiske, teite systemet.

Altså, jeg klarer ikke lukke igjen døra mi. Fra utsiden. Det er noe annet med disse nøkkelkortlåsene. "Tappene" som holder døra igjen (de som passer så perfekt inn i hullene i dørkarmen) blir umulige å rikke på. Døra må må altså stå på gløtt. Tenkte ikke mer over det da jeg lagde middag egentlig, men tenkte mer over det utover kvelden (håndtaket funker nemlig fint på innsiden. Kan låse og lukke og gjøre alt jeg vil på denne siden av døra fordi det er det håndtaket som styrer hele greia).

Jeg tok med meg nøkkelen til døra og prøvde å låse den med kortet (mens døra var åpen så klart for jeg får den ikke igjen!). Det kommer et lite grønt lys som indikerer at nøkkelen hører til og at jeg kan åpne døra, men akk nei, håndtaket funker fremdeles ikke. Kan hende det har noe med at døra er åpen, men jeg gidder ikke ta sjansen på å smelle døra så hardt jeg kan igjen slik at "tappene" må gi etter når jeg ikke vet om nøkkelen funker eller ikke. Hvor skulle jeg da ha sovet hen?

Jeg ringte mamma for å spørre hva jeg burde gjøre. Siden OAS ikke har en døgn vaktmester på huset (noe de så absolutt burde ha!) måtte jeg sjekke kontortidene til OAS. Mandag til fredag 9-15. Da er det typisk at det er søndag i morgen, er det ikke? Jeg kan ikke vaske tøy, jeg kan ikke gå ut, jeg kan ikke gjøre noenting! Jeg kan ringe norsk vektertjeneste, men det går på egen regning og jeg har ingen planer om å bruke 1000 kr på noe jeg egentlig skal få gratis. Så akutt er det ikke!

Mamma bablet om at jeg kunne overnatte hos søstera mi, men vent, hun er i Sverige. Min "men vent" er at jeg ikke kan gå ut av hybelen min fordi døra blir stående på gløtt! Jeg kan tross alt låse døra mi fra innsiden 2 ganger, jeg har det godt og trygt her. Etter å ha felt noen tårer av frustrasjon og pusset en tett nese (og jeg er helt sikker på at leppene mine er lilla!) har jeg roet meg litt ned.

Første jeg gjør på mandag om jeg ikke har klart å fikse døra på egenhånd på mirakuløst vis er å ringe OAS og be den sende noen hit fort som svint! Heldigvis begynner jeg ikke på skolen før 14.30 på mandag! Til da burde de ha klart å fikse den døra mi!

snapshot200908291

Kan se på øyeblikksbildet at nesa mi er rød av grininga, munnen min er trukket sammen av sinne (de er litt lilla, er de ikke?) og øynene mine er 2 svarte streker!

Natt folkens! Jeg gidder ikke skrive "god" fordi jeg tror neppe min blir det!

2 kommentarer

Idaaaa!

30.08.2009 kl.23:15

haha. for et nydelig bilde! nå ler jeg godt her borte i korridoren

Miriam

30.08.2009 kl.23:16

Takk kjære :) skal sørge for at det skal komme flere sånne latterbomber ^^,

Skriv en ny kommentar

hits