Første bursdagsfest i Oslo

Jeg ventet i hybelen min på melding fra Trude om at jentene fra Bærum var på vei. Det skjedde ikke, så til slutt sendte jeg melding til henne og vi ble enige om at jeg skulle komme til henne sånn at vi kunne vente sammen.
Etter en liten stund dro vi mot Anders. Det virket som om trikken tok lengre tid enn vanlig med vilje. Jentene var allerede kommet frem og vi ville så gjerne se hvordan Anders reagerte på gaven (som var 2 kasser med øl! Ja, vi sykepleierstudenter er gavmilde). Vi hadde med oss en kaktus og det virket som om han ble glad for den og.

Det var trangt i stua, både kjente og ukjente fjes. Koselig var det hvertfall. Noe jeg koser meg masse med når jeg treffer nye mennesker er å spørre hvor gamle de tror jeg er. Siden alle er i forskjellige aldere synes jeg det er morsomt å høre hva folk tror. Et gjennomsnitt til nå vil nok være 21, selv om jeg fikk en 18 i går.
p9040061

Gårsdagen var veldig bra! Det var løfting, en edderkopp som truet intimgrensen min, gode muffins, bra selskap, mange gode bilder og ikke minst en legendarisk t-skjorte som Anders sikkert ikke får høre slutten av.


p9040082


Klokka nærmet seg halv 2 og da begynte en av kompisene til Anders å danse vilt og kle av seg. Da merket jeg og Jenny at det begynte å bli seint. Sammen med venninnene hennes gikk vi mot Majorstua. Carl Berner er ikke akkurat stedet jeg har lyst å gå aleine natt til lørdag, så da Jenny tilbydde meg halve senga hennes sa jeg ja takk uten å blunke.
Mens jeg kjøpte mat på veien hjem, klarte Jenny å vente helt til vi kom hjem.
p9040063

Det tok ikke lang tid før vi sovna, og det virket som om vi ble vekka like fort igjen da det klokka 9 begynte et voldsomt bråk. Nemlig en borremaskin eller noe... Heldigvis er begge slik at vi ikke sover lenge dagen derpå. Ikke lenge etter at vi hadde spist frokost satte vi oss foran TV-en og spiste godteri.

Plutselig så vi en meget kjent t-skjorte gå forbi døra og i den var Anders. Ingen av oss skjønte noe. Hvor kom han fra?!  Etter litt oppklaring og Seinfeld, dro jeg til farmor og farfar. Der sov jeg litt mens de dro på tur. Da de kom tilbake dro jeg til Ikea for å kjøpe bl. a. overmadrass. Jeg elsker senga mi nå! Den er nesten like myk som Jenny sin nå!

I morgen skal jeg skrive tale til mamma med søstera mi og skrive et innlegg om to av de nye vennene mine, slik jeg lovet dem at jeg skulle gjøre i går.

snapshot200909051

Én kommentar

Sandra Vivi

06.09.2009 kl.11:06

SV: hehe takk:P hissige folk der ute altså:P haha måtte le litt av edderkoppen som trua intimgrensa di:P hahah... må si du skriver bra selv;)

Skriv en ny kommentar

hits