Nye, like bilder av hybelen


Her kommer det noen nye bilder... Det har skjedd noen smååå forandringer. Et nytt bord, noe nytt på veggende, litt koseligere etter min mening. Men jeg må slutte å kjøpe/ta med ting hjem. Glemmer at jeg har begrensa med plass!
 
p9100005

Klesvasken som ikke helt har tørka, henger på stativet  i høyre hjørne. Laptopen er plassert på gulvet for øyeblikket, men pleier å ha den på det lille bordet jeg har kjøpt på IKEA for 39 kr. Det flytter jeg rundt på hele tiden. Er så lett! I venstre hjørne har jeg startet en utklippsvegg. Abonnerer på Costume, men glemmer alltid hvilket blad jeg finner tingene jeg liker veldig godt i, så derfor har jeg begynt å rive og henge opp på veggen. Det samme med Treningstimeplanen til Friskis og Svettis som man kan glimte på venstre vegg.

p9100009
Dette er egentlig kosehjørnet mitt. Det er koselig, synes jeg. Jeg har helt forelsket meg i Dior sin parfymereklame for "Miss Dior". Elsker fargene og hele konseptet! På den andre veggen henger det brevet fra Linda. Siden hun flyttet til Italia har vi bestemt oss for å bli brevvenner på den gode gamle måten!

Som sagt, bare små forandringer. Nå skal jeg gå å få i meg noe mat. Egg av noe slag... Omelett kanskje


Én kommentar

Keths!

10.09.2009 kl.22:31

Så fint du hadde det :D

Sv: så sant så sant xP alarmen ødelegger det meste!

Skriv en ny kommentar

hits